Aangeboden: Behuizing van een Dynacord MV 52

Geplaatst door Kruimel
Datum dinsdag 03-12-2019 18:59
Woonplaats Mechelen
Prijs € 30,00
Flinke behuizing van een Dynacord MV52 (bxdxh=190x100x307mm) die ik ooit bestemd had voor een groot audio versterkersproject waar ik nooit aan toe ben gekomen. Na een flink aantal jaren in mijn bezit hoop ik dat ik er iemand nog een plezier mee kan doen.

In de behuizing zit alleen nog maar een trafo van een onbekende spanning, maar aan de grootte te zien zal het een ~100VA exemplaar zijn, misschien eens 2x25V/2A (gokje gebaseerd op de draaddikte). Er waren meer onderdelen in, maar toen ik hem vond waren sommige al weg, andere heb ik gebruikt en andere zijn inmiddels verdwenen.

De zijkant bestaat uit een enorm koelprofiel en zal een zeer lage thermische weerstand hebben, ordegrootte 0,5K/W per kant. Het lijkt er op dat er origineel niet heel veel op gezeten heeft alleen. Ik denk dat deze behuizing best potentie heeft voor de gevorderde hobbyist.

De aluminium profielen zijn aan de zijkant eens beschadigd, het heeft er de schijn van dat hij eens op een harde ondergrond is gevallen. Er zitten ook vervormingen in de onderplaat die impliceren dat er een andere trafo eens een goede schok heeft gezien. Hij mist ook een pootje, maar er is geen roest en zijn geen diepe krassen. What you see is what you get!

Op te halen in Mechelen, België