Aangeboden: [Gereserveerd] Flip-dot bord 84x7 pixels, RS-485, vrijwel ongebruikt

Geplaatst door fien1989
Datum dinsdag 06-04-2021 22:26
Woonplaats Rotterdam
Prijs € 75,00
Dit bord is tot voor kort onderdeel van mijn collectie geweest. Om wat ruimte vrij te maken verkoop ik dubbele exemplaren waaronder deze.

Dit exemplaar is in zijn vorig leven een demo-object geweest waardoor de gele kleur van de dotjes vrijwel geen vervaging vertonen. Het bord is erg weinig gebruikt.

Het bord meet 128cm x 19cm x 8,5cm (L x H x D) en weegt 7,2kg.

Hij werkt op een spanning van 24vdc en krijgt zijn data via een 2-draads RS-485 verbinding.

Er zit geen TL-verlichting in het display. Deze is nooit volledig gemonteerd geweest omdat het een demo-exemplaar betrof.


Tekstvoorziening:
--------------------------------
Voor het tonen van tekst is er een PC-programma voor Windows beschikbaar. Dit programma wordt meegeleverd en is werkend bevonden onder Windows 2000 t/m 7. Daarboven heb ik het niet getest.

Verder is er een beknopte omschrijving van het protocol beschikbaar, deze kent zowel een tekst als grafische modus.


Garantie:
--------------------------------
Ik geef 3 maanden garantie op de elektronica. Bij een defect wordt het onderdeel vervangen en indien niet beschikbaar, krijgt u het aankoopbedrag terug. Eventuele reiskosten worden niet vergoed.

De garantie geldt niet als de elektronica gemodificeerd is door de koper. Ook dekt het geen defecten veroorzaakt door onjuist gebruik (bijv. val- of vochtschade, verkeerd aansluiten).

Zoekgeraakte dotjes vallen in principe niet onder de garantie, maar mocht er onverhoopt toch een enkeling zoekraken terwijl u er zuinig op bent geweest, ga ik er redelijk coulant mee om zolang ik ze nog beschikbaar heb.


Ophalen:
--------------------------------
Het bord kan op afspraak bezichtigd en opgehaald worden in Rotterdam.
[Gewijzigd op maandag 19-04-2021 11:38]