Vraag dat aan Siemens. Wijst volgens mij op een fout. Of van het display, of van een schakelaar of een sensor.
[off-topic]
Ken er veel die denken dat ze kunnen bakken maar er echt geen lap van begrijpen. Mocht het allemaal zo eenvoudig zijn, moest je er geen 5 of 6 jaar voor naar school gaan. Als ik velen een rolstok of een fouet zie vastnemen, de haren rijzen mij ten berge. Zie ik ze een poche vastnemen wordt het alleen maar erger. Om van het dresseren nog te zwijgen. Een rozas trekt meestal meer op een vogelscheet dan op een rozas.
Als je een boek nodig hebt om de echt basis recepten zoals crème patissier, pate a choux, 4/4, biscuit, brood, merengue, ... te gaan maken kan ik me de kennis levendig voorstellen. Ook de temperaturen schud je toch gewoon uit de pols. Cake/biscuit/flan 180°C ±1 uur. Brood 230° 45 minuten, 30 minuten met stoom 15 minuten kleppen open. Sandwiches 260à270 5 minuten. Pistolets 250 15 minuten met stoom, 5 minuten met kleppen open. De warmte dient onder en boven altijd gelijk te zijn. En dat zeg ik als bakker/banketbakker die >20 jaar in de stiel heeft gezeten.