Liebherr GTG2626 restart elke 2 seconden

Beste,

Wij hebben al ruim een jaar een vrieskist die zo nu en dan begint te "herstarten" soms hoor je tijdens het herstarten de pomp heel even aan slaan, de 2e optie is dat hij alleen het piepje maakt die je hoort als je de stekker in het stopcontact steekt. Als je de stekker een uurtje uit het stopcontact haalt en weer terug steekt werkt hij weer een tijdje. Het begint alleen wel steeds erger te worden. Eerst was het eens per maand maar nu al 2x per dag.

Wat er gebeurd zijn dus 2 dingen:
1: je hoort een piepje elke keer dat hij "herstart". Hierbij gaat ook het display uit en weer aan. (de binnenverlichting blijft wel branden bij klep open).

2: Je hoort geen piep maar de pomp slaat steeds heel even aan <1 seconde. Ook hoor je het relais klikken in de klep en valt het display uit.

Iemand enig idee waar ik dit moet zoeken?

haal de printplaat eruit, vaak een x2 condensator van de hulpvoeding voor de print die gaar is. op t moment dat de compressor inschakelt zakt die spanning in en reset de boel..

waar rook was, werkt nu iets niet meer

Duidelijker kan niet Testman. IGV nood kan je de zwarte en bruine draad doorlussen, gaat vriezer naar invriesstand. Heb je tijd genoeg om te onderzoeken.

Thanks! Ik zal er zo even naar kijken. De garantie is al een paar jaar geleden verlopen.

Mensen,

Naar aanleiding van jullie tip werkt de vrieskist weer geheel naar behoren! Initieel de verkeerde X2 vervangen. Wel leuk om te zien hoe simpel een voeding van dit model vrieskist werkt!

Thanks voor jullie hulp!