miele vaatwasser code F84

CO = circuit online. COer is iemand die hier rond zwerft.

Echte probleem gevonden! Ik had verdorie nog geen aandacht geven aan die mini Fuse-blokjes. Eentje was dood en vervangen door ordinaire zekering. Het ding werkt weer. Heb al een keer kort programma gedraaid en alles ok buiten een beetje druppen onderaan, dus dat nog even bekijken.
Me Happy ;)

Ik dacht nochtans ergens gelezen te hebben dat je die nagezien had? Ander topic waarschijnlijk dan. Hou het wel veilig, steek er zeker een juiste originele in. Proficiat overigens. Een zware bevalling.

[Bericht gewijzigd door EricN op 29 oktober 2020 17:51:44 (15%)]

En voor de volgende die dit probleem heeft: waar zitten de zekeringetjes?? IDD wel origineel laten!!

Om een of andere reden moet ik er over gelezen hebben. Ik kan me niet herinneren dat iemand het ooit had over zekeringen. K meende dat het spoeltjes of condensatoren waren maar had ze nog niet met loepe bekeken.
Zekering 1.5 A/250V
Ik ga ze vervangen door een snel type.
De zekering bovenaan op foto was stuk.

Gelukkig! hier een zekeringetje gebruikt maar anders had je een hoop krullen op de print!!

Hallo JantjeVE.

Lees ik correct dat je uiteindelijk pomp Mppw 00-31/4 hebt kunnen vervangen door Mppw 01-31/4? Dit zou de markt voor de zoektocht naar een nieuwe pomp al enorm vergroten :)

Zelf zit ik met een Mppw 00-31 welke defect is doordat er vocht op de print is gekomen. (lekkende leiding).

Heb je toevallig de print van jouw 00-31 nog? Daar heel mijn pomp nog intact/lekvrij is zou ik het eerst op willen wagen om deze apart te vervangen.

Alvast bedankt!