Donker thema?

Ik was leraar
Heb bij elkaar ca 7 jaar mbo niveau 3 en 4 lesgegeven
Nu zit ik terug in bedrijfsleven

En ja ik slaap iets beter, maar rug blijft drama.

to all newbies: RTFM/D of google eens (p.s. RTFM/D = Read the f*cking manual/datasheet).
Tidak Ada

Golden Member

IK heb hier een flaptop met toetsen, die in het donker verlicht worden. Ben jaloers op mensen, die blind kunnen typen....

OT
Veel bewegen en warm houden is de beste therapie.
Een jaar of tien geleden kon ik nauwelijks een stapel borden optillen, maar met hulp van een goede fysiotherapeute en veel doorzettingsvermogen, gaat het weer goed :)
Wel voel ik weer een en ander opkomen als ik te lang achtereen stil heb gezeten.
En oh ja, goed leren tillen!!
/OT

Rommelige werkplek? In de natuur is wanorde de meest stabiele toestan d; dentropie is dan maximaal. Het handhaven van "orde" kost daarom altijd energie. ----> TUBE COLLECTORS ASSOCIATION - http://www.tubecollectors.org/

Om even terug te komen op de initiele vraag van DK : Ik heb ooit zelf eens gezocht naar wat gelijkaardigs en heb toen deze beide programma's gevonden :
- https://zerowidthjoiner.net/negativescreen
- https://zerowidthjoiner.net/colormatrix-viewer

Heb ze echter zelf nooit uitgetest toch mogelijks zou dit wel de goeie kant uitgaan om het gewenste donkere scherm te bekomen. Voornamelijk het eerste programma lijkt me er specifiek voor geschikt. Al vrees ik er toch ook wel een beetje voor dat de toepassing het hele kleurenpalet overhoop gooit. Maar eens uittesten kost niks nietwaar.

Sine

Moderator

Als het om slaapritme verstoring te doen is dan is F.lux een erg goede optie.

https://justgetflux.com/

MNM(tm)

Golden Member

Altium heeft sinds versie 17 ook een donkere achtergrond. Minstens de helft van de gebruikers vond het vreselijk, terwijl ik het een enorme verbetering vond. Al dat licht van die witte achtergrond (in het schematics deel) is voor mij erg vermoeiend voor de ogen.

Fan van Samsung (en repareer ook TV's). :)