Raaco kastjes stapelen.

Ik heb ooit raaco kastjes gekocht die toen in een ikea kast geplaatst werden. Nu na de verhuizing is dat minder praktisch en wil ik een raaco-kastwand maken. Nu vind ik op de hoeken mooie M5 getapte gaten, maar de bereikbaarheid van de andere kant laat te wensen over. Het lijkt verdomd tricky om daarmee de kasten aan mekaar te schroeven. Het is alsof het de mogelijkheid bied om de kasten ergens aan te hangen met de gaten aan de bovenkant of ergens vast te schroeven met een bout van onderen, maar niet om ze aan mekaar te maken.

Of mis ik ergens een truuk om toch de boel te kunnen bereiken?

four NANDS do make a NOR . Kijk ook eens in onze shop: http://www.bitwizard.nl/shop/
Hugo Welther

Moderator

Ik heb ze alleen hangen. Per drie boven elkaar.
Als je het goed uit meet komen ze netjes boven elkaar en hoef je ze niet aan elkaar vast te maken.

Het enige dat tussen jou en je doel staat is alles wat jij jezelf verteld dat je het niet kan.
Sine

Moderator

Wat voor een kastjes hebben we het over?

De raaco's die hier hangen hebben alleen gaten in de achterwand, en daarbij zijn die van veel te dun blik om draad in te snijden.

Hewlett

Honourable Member

De gaten in de bovenkant zijn bedoeld voor de montage in een Raaco molen, de bovenste 4 kasten van de 12 worden daarmee in de hoeken op de bovenplaat van de molen vastgeschroefd. Alleen originele Raaco kasten hebben dit, ik heb de zwarte donker blauwe uitvoering in een Raaco molen, de blauwe (Praxis) uitvoering heeft dit niet, er is ook een rode versie maar die kasten heb ik niet. Ik kan met niet herinneren dat de gaten schroefdraad hebben, daar is het plaatwerk te dun voor denk ik, gaten zitten er op de hoeken wel in.

HamRadio PA2HK // Keep Calm and Carry On.

Volgens mij is het iets van een 3 of 4mm gat maken en dan het materiaal gebruiken om een opstaande wand van te maken waar het schroefdraad in komt.

Ik heb ook van die kastjes waarvan ik tot enkele minuten geleden dacht dat ze zwart waren.

four NANDS do make a NOR . Kijk ook eens in onze shop: http://www.bitwizard.nl/shop/

Als het je van pas zou komen wil ik wel kastjes-ophang frames voor je maken.

Dank voor het aanbod. Ik denk dat ik ze gewoon dan met een grote tywrap en een ringetje aan mekaar ga maken. Ring om de tywrap, tywrap door het gat steken en een andere tywrap op het uitstekende deel schuiven en vasttrekken. Dan 2 uiteinden afknippen.

four NANDS do make a NOR . Kijk ook eens in onze shop: http://www.bitwizard.nl/shop/
trix

Golden Member

verdorie......zo kan je ook tywraps gebruiken....creatief.

eigenwijs = ook wijs
chuckie

Honourable Member

Of blindmoeren gebruiken, ik heb ze in mijn bus altijd van M4,M5 en M6 liggen om dun plaatmateriaal of aan elkander of aan iets anders vast te maken.

Ervaring is de naam voor de som der fouten die we gemaakt hebben--Oscar Wilde