Aansluiten verbruikers op laadregelaar camper

Beste forumleden,

Er wordt binnenkort een zonnepaneel op onze camper geplaatst. De verbruikers in de camper dienen dan te worden aangesloten op de [LOAD] aansluiting op de laadregelaar. Ze worden momenteel gevoed uit een in de camper ingebouwde Schaudt EBL 264 lader.
Het schema is te vinden op: https://www.elektronik.si/phpBB2/viewtopic.php?p=540930&sid=cb90a5…
De verbruikers zijn aangesloten op de onderste connector. De voeding daarvan komt via de 12 V Hauptschalter 35A uit Batterie 2 (de huishoud accu). Om de verbruikers aan te sluiten op de [LOAD] van de laadregelaar lijkt het mij dat ik de draad in het schema rechts op de hauptschalter los neem en op dat punt van de schalter de + van de load aan sluit. De - van de load kan ergens aan een gemeenschappelijk massa punt komen. Zie ik dat goed?

Groet: Geert S.

Op 12 februari 2019 20:07:17 schreef Steen: De verbruikers in de camper dienen dan te worden aangesloten op de [LOAD] aansluiting op de laadregelaar. Ze worden momenteel gevoed uit een in de camper ingebouwde Schaudt EBL 264 lader.

Is dat zo? Volgens mij moet je de verbruikers gewoon laten zitten waar ze zitten en de huishoudaccu buiten de EBL264 om opladen door de zonnepanelen. Zie ook https://www.allesvoormijnvakantie.nl/stroomvoorziening/zonne-energie-a…