Panasonic plasma tv TXP55VT30E knippert 8 keer rood

Beste,
Ik heb een Panasonic plasma tv TX-P55VT30E.
Mijn zoontje was met de PlayStation aan het spelen en had de indruk dat de tv was vastgelopen, vast beeld op scherm. Vervolgens heeft deze de tv in een fractie af en op gezet en het licht is uitgegaan.
Aanvankelijk knipperde deze 7 keer rood en had na veel zoeken op het net gevonden dat dit het TNPA5335 moest zijn. Na wat meerwerk waren er inderdaad een aantal componenten die niet
Eer goed waren.
Heb print naar Nederland gestuurd ter herstelling en heb dit ondertussen gemonteerd.
Bij het opnieuw opschakelen, doet de tv het nog niet, maar nu knippert deze 8 keer en geen 7 meer als voorheen.
Nu zou het een probleem op het ss board zijn. Heb dit tevens gedemonteerd, maar vond niet direct componenten terug die defect zouden zijn. Ik vind wel dat alle solderingen en bruinachtig uitzien.
Heb de groundings al wat opgeschuurd en opnieuw alles gemonteerd, maar hij blijft 8 keer knipperen.
Ben verre van specialist, maar tv heeft teveel geld gekost en is te jong om weg te doen zeker ik nu al eenprint heb laten herstellen.
Wie heeft er suggesties aub?
Mvg,

Er is toevallig geen controller tegen beeldscherm gelanceerd?? Ik zou persoonlijk de set printen opsturen naar die hersteller en ze laten controleren, hij heeft een werkend toestel staan, anders kan hij ook niet weten of jou print goed is. Er kunnen meerdere oorzaken zijn, ook de reeds herstelde print.