In smart tv

Goeie dag,

Heb hier een herstelde LG smart tv,die zou hersteld zijn van defecte led backligt. Het heuvel is bij helder beeld ziet ge leds zitten,bij een donkerbeeld is normaal.Iemand di de oorzaak hiervan weet?

Vgr

zal niks meer zijn als de backlight welke te hoog staat, dit zie je met witte schermen dan goed. kwestie van in t menu de backlight wat lager zetten, scheelt stroom en levensduur van de leds..

waar rook was, werkt nu iets niet meer

Wellicht zijn de diffuser en/of fresnel vellen in het scherm niet allemaal (goed) teruggezet?

Bedankt voor de respons,zal dat eens proberen,en desnoods op operatie tafel.Maar de vraag hoe moeten die verschillende lagen liggen?Zal eens een afbraak moeten doen, en zien!Zal eerst proberen debacklight te regelen, laat nog Iets weten.

Het lijkt erop dat je de dunne witte plaat met de gaatjes waar de ledjes doorkomen vergeten bent, dan reflecteert het licht ook op een dergelijke manier met donkere delen.

Ik moet tv nog krijgen heb hem niet gezien,Het is op een vraag van iemand?hij zal hem een dezer brengen zal da zien wat er mis is.Die foto heeft hij doorgestuurd?,vgr

maartenbakker

Special Member

Als ze inderdaad de reflector hebben weggelaten, zou het mogelijk zijn om een reflecterende laag aan te brengen met witte verf?

"The mind is a funny thing. Sometimes it needs a good whack on the side of the head to jar things loose."

Lijkt of 1 diffuser vel ontbreekt??

Of zou het kunnen dat er een omgedraaid ligt?