Inductie kookplaat

Dit topic is gesloten

specialisten,

Ik krijg 3 fase in de meterkast en inductie op 2 fase 4 pits, dus met perilex aansluiting.

Mijn vraag: welke type inductieplaat kan ik het beste gaan kopen en voor een goede prijs. er zijn zoveel, ik kan door de bomen het bos niet meer zien

Kunnen jullie mij op weg helpen?

Mijn dank.

mvdk

Golden Member

Achtste topic over hetzelfde onderwerp.
Op een kookforum, of een interieurforum, zal je andere antwoorden krijgen dan hier. Probeer te achterhalen of van de kookplaat die je in gedachten hebt, na een aantal andere keuzes weggesneden te hebben, een technisch manual beschikbaar is. Vroeg of laat wil er weleens wat stuk gaan.

Als je toch 3 fase hebt/krijgt, waarom kies je dan niet voor een 3-fase kookplaat? Veel kookplaten zijn trouwens geschikt voor zowel 3 fase als voor 2 x 16A enkelfase (dus geen tweefase zoals veel mensen denken/zeggen). Een Perilex aansluiting mag voor zowel 3 fase (+ N + PE) als voor 2 x 16A (+ 2 x N + PE) gebruikt worden.

en voor een goede prijs.

Neem contact op met een makelaar, echt, vaak plaatsen huizenkopers een nieuwe keuken en wordt de oude apparatuur weggegooid, zo heb ik een prima werkende inductieplaat voor een flesje wijn gescoord.

It's the rule that you live by and die for It's the one thing you can't deny Even though you don't know what the price is. It is justified.

Dit topic is gesloten