SONY CUH2216B P4SLIM dood

Iemand ervaring met de PS4SLIM? Het toestel is zo goed als nieuw, een paar keer gebruikt en heeft nadien heel lang ongebruikt in de kast gelegen. De PS is volledig dood, hij wil niet meer opstarten.
Geen ledjes, geen reactie bij druk op power knop, USB geeft geen 5V,...

PSU nagekeken, standby spanning +5VSB is aanwezig. Verder geen defecten (geen gezwollen caps, geen sluitingen of defecte fuses,...).
Hoofdprint ook nagekeken op de usual suspects (sluitingen, fuses, caps,...)
Kleine PCB met aan/uit knop en LEDs ook nagekeken. Knoppen nog in orde, en flat kabel verbinding met hoofdprint ook volledig nagemeten en in orde.

Helaas geen schema's te vinden van de PCBs.

De PSU heeft twee uitgangstekkers die naar de hoofdprint gaan. De eerste heeft 4 contacten (+5VSB, +5VSB_RETURN, ACDC_STDBY, ACIN_DET), de tweede is de 12V voedingsspanning (+12V, GND).

Iemand een idee hoe ACDC_STDBY en ACIN_DET zich moeten gedragen op een werkende PS? Moet de 12V van de PSU 'enabled' worden door de hoofdprint via één van deze signalen? Of is het louter feedback van de PSU naar het hoofdprint?
ACDC_STDBY meet 0V
ACIN_DET meet 5V
beide geven geen verandering bij een druk op de aan/uit knop

Ik heb als test enkel de connector met de 4 aders (5V,...) aangesloten tussen PSU en hoofdprint en heb dan via een labovoeding +12V aangelegd op de +12V connector van de hoofdprint. De PS4 schakelt nog steeds niet in. Labovoeding levert slechts 7mA. +5VSB meet +12V op het moment dat de labovoeding is aangesloten. Er is geen sluiting tussen de twee netten.