defect touchscreen

Beste,ik heb een maand geleden een touchscreen van aliexpress in gebruik (3.5 inch - ili9486 controller voor het tft met een 4-draad resistive touchscreen )maar het touchscreen gedeelte werkt al niet meer .Ik bedien het wel met de vinger en niet met de pen die erbij zat.Zou dit het probleem kunnen zijn of is het gewoon rommel of pech.Kunnen jullie mij eventueel raad geven met touchscreens die beter zijn of die jullie gebruiken en waar minder problemen mee zijn?Alvast bedankt!

Verkeerd aangesloten/ te veel stroom door de resistive dividers? (dan is het al snel einde verhaal)

Arco - "Simplicity is a prerequisite for reliability" - hard en software ontwikkeling: www.arcovox.com

Het is een display die past op een uno of mega.Ik gebruik het op de mega :XP=6,XM=A2,YP=A1,YM=7.Dit heeft een maand prima gewerkt,de tft werkt wel nog!

Ik heb dit merk touch screen gebruikt, ik denk dat het van goede kwaliteit moet zijn, misschien is er iets mis met de aansluiting.

Als u al vastbesloten bent om een nieuw aanraakscherm aan te schaffen, dan raad ik u het STONE aanraakscherm aan dat ik nu gebruik en dat nu aan al mijn behoeften voldoet. Ik zal het gegevensblad als bijlage uploaden, zodat u het als referentie kunt gebruiken.

Datasheet STWI070WT-01.pdf