Handmixer pruttelt.

EricP

mét CE

Wattage

Eh... Watte?

Al eens bij Schaffner gekeken? Die hebben een hele range aan 'EMI filters'. Mocht er wat passends voor je tussen zitten, dan weet je in elk geval WAT je zoekt.

Verder zou je eens (digitaal) bij een gereedschap onderdelen handel kunnen kijken. Soortgelijk spul vind je ook veel in electrisch gereedschap. Het is doorgaans ook 'klein'. Je hebt dan alleen geen exacte maatvoering.

maartenbakker

Special Member

De conducteur gebruikte in elk geval tot voorkort ook oud papier in z'n filters. En specialiseert zich dacht ik in complete filters in plaats van losse condensatoren.

Op 12 oktober 2021 06:26:17 schreef rew:
Soms denk je waar zijn we nu helemaal mee bezig? Filtercondensator eur 2 plus 4 verzenden. Geen geld, dus doe maar. Ook maar even losse condensatoren kopen.... ook 6 euro. Samen 12. Met spaarpunten: een nieuwe kost eur 15 en heeft een 2x krachtigere motor.

Maar van die nieuwe liggen de lagers er na een paar jaar uit. Om maar een waarschijnlijke zijstraat te noemen. Bij dit soort dingen loont een kleine reparatie alsnog vaak.

[Bericht gewijzigd door maartenbakker op 12 oktober 2021 11:43:14 (20%)]

www.deficientie.nl | www.elba-elektro.nl | "The mind is a funny thing. Sometimes it needs a good whack on the side of the head to jar things loose."

Ik denk dat ik de condensatoren inderdaad maar ga bestellen en de "nieuwe" ook maar regel om degene met de versleten lagers te vervangen. Ik denk niet dat er aan die versleten lagers nog wat te doen is, wel.

four NANDS do make a NOR . Kijk ook eens in onze shop: http://www.bitwizard.nl/shop/