AEG LtFB86IW start niet!

AEG wasmachine type L6FB861W start niet op via de statknop. Moet men de hoofdschakelaar eruit doen en dan weer in. Dan gaat het meestal wel. In de handleiding heet dat een harde reset van de machine. Als men start via de drukknop komt er niets op het display! Blijft donker. Na de harde reset kan hij het doen en dan zo in een keer weer niet opstarten via de startknop. Dus weer een harde reset! Wat zou het eventueel kunnen zijn? Wie weet en heeft iemand dit ook al eens ervaren! De machine is bijna 3 jaar oud!
Dank alvast.

Op veel aeg's is 5j waarborg op. Kun je dat eerst eensgrondig inkijken. Als je eraan prutst is die gratis optie verkeken. Een foto vh typeplaatje is ook nooit mis.

Your future self is watching you right now through memories.

oke zal ik na kijken. dank je wel voor de snelle reactie!

Zou voor die optie gaan, maar lijkt op een defecte Power Up circuit.. Komt vaker voor en vermogensprint word dan gewisseld..

Kan het dan zo zijn dat deze print waar dat op zit de ene keer of meerdere keren wel gewoon inschakelt? Zo ja dan is het zo dat dan dat onderdeel kapot is of niet? Het is maar zo een idee op jou antwoord.

Normaal ga je hiermee naar je winkel waar je het gekocht hebt. Zij stellen dan een defecte print vast en bemiddelen dan met de leverancier (aeg electrolux zijnde) om een menselijke oplossing. 2 jaar is te jong om volle pot neer te tellen. Veel hangt dus af van waar je iets koopt. Ik begrijp dat het in NL gans anders ligt? Zijn daar nog wel winkels met persoonlijke aanpak?

Your future self is watching you right now through memories.

Zeekers Erik! de kleinere zaken hebben vaak ook een goede service!! Zoals EP, Expert.. BCC is al minder en Mediamarkt kan je het shaken.. maar dat zal in Belgie net zo wezen... Maar anders AEG contacten in dit geval.