Pana TX-P42GT50E bluetooth zwakke verbinding?

Met een Sennheiser MM 100 hoofdtelefoon via bluetooth verbonden met deze plasma tv uit 2012 kun je op de hoofdtelefoon het volume regelen, dan valt de verbinding steeds weg, je hoofd afwenden is vaak ook al voldoende, een andere hoofdtelefoon is vergevings gezinder.

Pana wilde destijds wel een nieuwe bt module opsturen voor een dikke 100 euro (net buiten de garantie), zou een antenne verbetering dit niet oplossen? Is dat slechts een kwestie van een al aanwezig draadje aanpassen gegeven dat het hier een radio zender op 2,4 GHz betreft?

wrs zit de BT zender achterop het toestel, het ontvangst gaat dan door het scherm heen. dat is niet te best voor het signaal uiteraard. je kunt er altijd nog een 3,5 jack naar BT module aan hangen via een analoge koptelefoonuitgang als die er opzit..

waar rook was, werkt nu iets niet meer

Klopt wat Testman zegt, maar je kan IDD de antenne naar buiten brengen en/ of vervangen door grotere antennen van oude WIFI router, hier met een zelfde soort situatie gedaan en perfect bereik nu!! ( eigenlijk hele woonkamer)