Breadboards

Alleen berichten met de trefwoorden “breadboard” worden getoond. Alle berichten tonen

Ik heb ook breadboarden van niels, en ik krijg er wel allerhande DIP's IC is: 8, 14, 28, 40 pin: geen probleem. (en ja, deze blijven ook zitten, ze gaan er dus niet alleen in)

Alleen van die cheapass IC voetjes springen er uit. Maar dat is bij mijn "kwaliteits"-breadboard ook.

[Bericht gewijzigd door smoerijf op 23 juli 2008 16:40:14 (13%)]

IC voetjes in een breadboard? Geen idee waar dat goed voor is?

Maar goed, de TS kon geen breadboards vinden bij Conrad. Die noemen ze daar tegenwoordig "steekplaten" en "insteekplaten". Zie bijvoorbeeld bestelnummer 526819-8.

De nieuwe site van ze is behoorlijk wennen, ook ik kan weinig meer terugvinden.

ga voor dickbest.nl: http://www.dickbest.nl/webshop/index.php?act=viewProd&pr...uctId=1630 minimum order bedrag is 5 euro. dus daar zit je wel aan. verzendkosten schat ik op 2,50

Die heb ik hier ook liggen, prima breadboardje als het formaat je aanstaat. Verzenden is idd vrij goedkoop, gaat met gemak door de brievenbus.

http://www.webchemistry.nl - Internet Ontwikkeling en Web Design | http://www.scienceflicks.com Science Videos | http://www.merghart.com/p/26/Electronics My electronics projects

En dat noemen ze bij dickbest professionele breadboards (die met bodomplaten en banane-aansluitingen)? Ook daar zitten de cheapass breadboards op. Ook al hebben ze die goedkope losse, verkoop die grote platen dan meteen met de goede BB's erop.

Je ziet het verschil aan wel/niet opdruk op de BB's zelf. De goeie hebben die rode en witte lijnen met + en - erbij als opschrift en zijn de binnenste rijen en kolom genummerd.

[Bericht gewijzigd door Eagle666 op 31 juli 2008 14:21:35 (13%)]