ElektorLive 2009

voor de liefhebber is hij er weer ElektorLive.

entree voor leden is gratis voor niet leden is deze 15 euro(inclusief proefabbo als ik het goed begreep)

wie gaat en waaarom? of juist niet en waarom?

/edit
link aangepast was wat vergeten:P

niet met me uitspraken(of opmerkingen) eens mail me.K8048 guide

Euh, link werkt precies niet.

- - big bang - -

Niets is zo eerlijk verdeeld als verstand: iedereen denkt er genoeg van te bezitten
Hugo Welther

Moderator

Het enige dat tussen jou en je doel staat is alles wat jij jezelf verteld dat je het niet kan.
klein is fijn

Moderator

Zo spannend was het vorig jaar nou ook weer niet, dus nee.

Henry S.

Moderator

Aangemeld, opzet is wat veranderd, dus ja.

73's de PA2HS - ik ben een radiohead, De 2019 CO labvoeding.

Nee sorry ga daar nooit meer heen. Ik vind die hele elector te commercieel. Ze denken niet meer uit het oog punt van de enthiousiate elektronica hobbiist en gaan puur voor de knaken.

Je moet nu al 15,- intree betalen en dan binnen krijg je alleen maar reclame voor geschoteld. Ja ja je krijgt een stukje gratis cursus, maar daar hopen ze wel cursisten mee binnen te halen. Dus een soort van reclame.

EDIT.
Waar ik daar op hoopte vorige jaar was een meer ontspannen sfeer zoals je ook op rommelmarkten tegen komt. Maar wat ik vond was 1 grote commerciele markt waar bedrijven bezig waren clienten te scoren. Daar is natuurlijk niets mis mee maar dat wel zonder mij.

Mensen zijn soms net als een gelijkrichter, ze willen graag hun gelijk hebben.

ik ben lid van elektor dus ik kan gratis naar binnen dat scheelt weer dan:p

vorig jaar ook geweest en ik heb mensen gesproken die mij niet probeerde hun product te verkopen maar eerder mij in te kopen(tenminste een paar keer serieus over in gesprek geweest)

commercieeel is het maar ik zie het ook niet als een rommelmarkt om spullen te verzamelen maar meer als een plek voor socialising en netwerken.

niet met me uitspraken(of opmerkingen) eens mail me.K8048 guide

Ik vind elektor sowieso al "rommel" ja ze hebben goede boekjes maar ze kosten veel geld en de helft is reclame.

Henry S.

Moderator

Op 16 juli 2009 23:17:22 schreef chrome:
ja ze hebben goede boekjes maar ze kosten veel geld en de helft is reclame.

Zou jij ze zonder reclame willen hebben en het dubbele (of meer) willen betalen?

BTW is 'de helft' niet wat overdreven?

73's de PA2HS - ik ben een radiohead, De 2019 CO labvoeding.

wel ik vindt de boekjes niet slecht, met leuke projecte erin die goed zijn uitgelegd!

Op 16 juli 2009 23:17:22 schreef chrome:
Ik vind elektor sowieso al "rommel"

Dat wil ik helemaal niet zeggen. Het is zeker geen rotzooi. Ik vind het alleen jammer dat ze de simpele hobbiist en hun passie niet meer raken. Mischien denk ik wel te idealistisch vanuit een elektronica clubje gezien:P

Het is natuurlijk wel begrijpelijk elector is een bedrijf. En een bedrijf hoort nu eenmaal winst te maken en te groeien.

Mensen zijn soms net als een gelijkrichter, ze willen graag hun gelijk hebben.

Ik ga er wel heen. Vorig was het aanbod aan lezingen/workshops best aardig al was men op de ring niet erg goed te verstaan.

Voor die 15 euro krijg ik drie nummers Elektor, dus feitelijk kost "Live" dan nog maar 2,50. Daar kom ik wel overheen, dacht ik zo.

En dat Elektor commercieel is? Ja, wat dacht je dan? Natuurlijk. En dat geeft helemaal niets. Tijdschriften hebben het niet makkelijk en zullen wel moeten.

Wat ik wel jammer vind is dat de boeken van Elektor tegenwoordig zo'n beroerde eindredactie danwel layout hebben. Het lijkt wel alsof ze gewoon een Microsoft Word-document afdrukken (dat nieuwe buizenboek, retro-radio, ga maar door). En even door iemand anders laten nalezen voor het naar de drukker gaat is er ook niet altijd bij. Dat was vroeger echt beter. Maar het is een kleine afzetmarkt en meer kwaliteit zou het allemaal nog duurder maken.

Komt er nog een CO ontmoetingsplek? :)

misschien wel gezellig om een meeting te done met de CO leden.

wie wat waar?

zijn er trouwens mensen die een lift nodig hebben rond breda?mits de auto niet vol zit.

niet met me uitspraken(of opmerkingen) eens mail me.K8048 guide

Net de mailing nog eens gehad. Vond het 'wel aardig' vorige keer, maar zeker niet 15 euro waard. Ook dit keer helaas vage informatie over wat er te doen is, zelfs nu een maand van tevoren. Verstaanbaarheid was vorige keer ZO slecht op de ring dat ik bij 2 lezingen weggelopen ben. Eentje ook mede omdat het verhaal (over FPGA's) zelfs bij het tweede deel nog voor geen meter op de stof in ging, maar meer een praatje was over 'wat is het nou eigenlijk'. Leuk natuurlijk, maar dat kun je ook prima op een website lezen.

Ik had het best nog eens willen proberen dit jaar, misschien hadden ze geleerd, maar ik vind het uiterst onhebbelijk om 15 euro te vragen, is nog wat anders dan een euro of 5 om het koren van het kaf te scheiden. Voor zo'n bedrag zijn de opmerkingen over reclame-beurs hierboven ineens wel terecht (vorig jaar dus niet, het geld moet ergens vandaan komen).

If you want to succeed, double your failure rate.

alweer een mailtje van elektor live. Nu met voor het eerst info over een waardebon van 15 euro die je krijgt bij binnenkomst

ElektorLive! – U bent er toch ook bij?
zaterdag 21 november 2009 in het Evoluon te Eindhoven.

Nu al schreven zich meer dan 800 deelnemers in voor ElektorLive! 2009, waarmee ook deze editie een knallend succes lijkt te worden. Het programma is grotendeels rond en ook de beursvloer is bijna ingevuld. Bovendien ontvangt iedere deelnemer dit jaar een gratis waardebon van € 15,00! Kortom, hoog tijd om in te schrijven (als u dat al niet gedaan heeft).

Gratis Elektor-waardebon
Nieuw is de Elektor-waardebon van € 15,00 die u bij binnenkomst ontvangt bij de registratiebalie. Deze bon is inwisselbaar bij een van de vele Elektor stands. U profiteert direct van maar liefst € 15,00 korting bij besteding van minimaal € 50,00 aan Elektor producten. Dat is wel heel snel verdiend natuurlijk!

Beursvloer
ElektorLive! speelt zich af in het hele Evoluon. Op ring 1 en 2 vindt u onze exposanten, die op allerlei manieren zullen bijdragen aan het evenement. Denkt u aan speciale aanbiedingen, demonstraties, bijzondere kijkjes achter de schermen, shops met boeken, CD’s, DVD’s en meer. Nieuw is het Elektor Recycle Department, een eldorado voor de ware koopjesjager!

Workshops
Op ring 3 en in de aangrenzende zalen biedt ElektorLive! plaats aan ongeveer 40 lezingen en workshops. Het overgrote deel daarvan kunt u al op de site uitzoeken, zodat u uw eigen programma kunt samenstellen. Wegens succes is de lezing van Heino Peters over Domotica geprolongeerd. Trots zijn we ook op de bijdrage van Ken Gracey uit de US (Parallax) en de workshop van Marcus Simons en Reuvers over hun Enigma project!

Elektor Café
Ring 4 biedt plaats aan het restaurant, met een zeer fraai uitzicht over het hele Evoluon, en het Elektor Café. Hier kunt u, net als bij de buffetten op de ringen 1 en 2, terecht voor een kopje koffie of iets fris. Tussen de middag geniet u letterlijk van een heerlijke lunch op hoog niveau! In het café vinden de hele dag interviews plaats.

Inschrijven
Kijk direct voor meer informatie op www.elektorlive.nl en schrijf vandaag nog in, want het aantal plaatsen is nog beperkt. Elektor abonnees kunnen gratis inschrijven; niet abonnees betalen een vergoeding van € 15,00. Daarvoor ontvangen zij naar wens ook nog drie nummers van Elektor t.w.v. € 23,85 én natuurlijk de Elektor-waardbon van € 15,00. Wij zien u dus graag op zaterdag 21 november a.s. in het Evoluon. Tot dan!

Met vriendelijke groet,
Wisse Hettinga

PS – wilt u uw bedrijf op deze dag voorstellen aan de bezoekers? Er zijn nog maar enkele stands vrij! Neem dus snel contact op met Caroline Flohr op +31 (0)46 43 89 444 of c.flohr@elektor.nl

Low cost Mantis CNC bouwebeschrijving zie www.basmolkenboer.nl
help

Golden Member

Vraagje tussendoor: Krijg je eigenlijk een bevestiging per mail oid al je je aangemeld hebt .. ? ik weet namelijk niet meer zeker of ik me nou wel of niet heb aangemeld.

Ja je krijgt een bevestinging en je moet deze uit printen en mee nemen. Dat is namelijk het toegangsbewijs. Ik ga ook, vandaar dat ik het weet want ik heb de printout voor mijn neus liggen.

1-st law of Henri: De wet van behoud van ellende. 2-nd law of Henri: Ellende komt nooit alleen.

Is het echt de moeite waard voor een student of niet?
Want voor mij is het meer dan een uur en een kwartier rijden... (in het beste geval)

Die cursussen zijn die de moeite waard?
Bascom-AVR, Audio-projecten en flowcode zie ik wel zitten.

Voor mij is het 10-15 minuten met de motor, zal er eens gaan kijken.

Dat kump er noe van....

Vorig jaar was ik er ook bij, dit jaar ga ik zeker weer. Lid van elektor, dus waarom ook niet.

Om er nou ook 15€ voor over te hebben... Dat gaat toch iets te ver.

Btw: vorig jaar waren de 3 nummers gratis, en kon je nadien beslissen of je je abbo verder zette.

zoals al eerder vermeld ben ik van de partij
eveneens komt mijn broer mee.

en nu kirjgen we weer 15 euro kadobonnen van elektor(toch te weinig animo?)
ik heb er in ieder geval zin en kan niet wachten

niet met me uitspraken(of opmerkingen) eens mail me.K8048 guide

Ik ga er heen dit jaar, samen met twee (ex)collega's.

Ik ben ook van de partij. Komt er een meeting spot?

Mzzls

Correct me if I'm wrong!

Op 20 oktober 2009 18:38:40 schreef watchout3:
Is het echt de moeite waard voor een student of niet?

Als het vergelijkbaar is met vorig jaar, dan is mijn mening dus van niet, zeker niet voor 15 euro.

Op 20 oktober 2009 22:24:41 schreef timmie:
en nu kirjgen we weer 15 euro kadobonnen van elektor

Ja, mooie truuk... als korting als je daar voor minimaal 50 euro aan Elektor-producten aanschaft! Ik zou nog niet eens weten wat ik voor 20 euro zou willen kopen, laat staan 50...

If you want to succeed, double your failure rate.

Ik ga ook weer langs. Zo slecht vond ik het niet vorig jaar, maar ik kon dan ook gratis naar binnen. Wel moet je thuis even goed bekijken waar je aan mee wilt doen en daar ook ruim van tevoren zijn, sommige cursussen zaten snel vol... Gelukkig was ik steeds op tijd! :)

Kom eens langs bij RevSpace of één van de andere spaces!