LNK's op whirlpool modules

Dat is omdat de voedingskabel. Dikke koperen draad korter kan en geen schakelaar. Besparen wordt zo absurd dat het niet meer functioneel is maar hé, dat is wat de klant vraagt.

Instruction manual? You mean the manufacturers opinion?

In deze tijd koopt de klant enkel goedkope apparaten. Men steekt liever geld in een auto, vakantie, dure gsm. Bij de gsm moet wel een goedkoop abonnement. Fabrikanten verkopen liever 3 toestellen die 10 jaar meegaan dan 1 toestel dat 30 jaar meegaat. Een fabrikant die degelijke, betrouwbare toestellen maakt, schiet zichzelf in de voet. Alles wordt zoveel mogelijk in plastiek gemaakt. Dit is lichter en scheelt in transportkosten. Binnenkort is alles zo goedkoop dat herstellen niet meer loont. Techniekers rijden enkel nog naar de klant om verstopte afvoerpompjes leeg te maken. Nog een voorbeeld zijn de waspods die ze iedereen door de strot duwen. Minder volume, minder gewicht, meer winst.

Van "vroeguhr" zette je de apparaten fysiek geheel uit, stroomopname 0 nu?? yep eerder stuk...

Arco

Special Member

Bij de overschakeling van spaarlampen naar ledlampen zag men ook de (toekomstige) inkomsten in gaan zakken, omdat ledlampen 10x zo lang mee(zouden)gaan...
De eerste ledlampen van Philips kosten iets van 41 euro, de spaarlamp 4 euro. (men dacht "zo blijven onze inkomsten gelijk"... )

Dat duurde niet lang, want goedkope concullega's boden ledlampen onder de spaarlamp prijs aan, en moest Philips dus ook wel zakken.
Beter minder verdiend als helemaal niks... ;) (en een 1000% hogere prijs was niet echt uit te leggen...)

Arco - "Simplicity is a prerequisite for reliability" - hard-, firm-, en software ontwikkeling: www.arcovox.com