Landelijke Radio Vlooienmarkt 2008 in Rosmalen

Gepost door Jeroen Vreuls op zondag 10 februari 2008 18:08 · Bron: Bossche Radio Amateur Club

Landelijke Radio Vlooienmarkt 2008Op zaterdag 15 maart 2008 vindt in het Autotron in Rosmalen wederom de jaarlijkse Landelijke Radio Vlooienmarkt plaats. Dit evenement, verplichte kost voor iedere radioamateur en elektronicahobbyist, wordt dit jaar voor de 33ste keer georganiseerd. In het Autotron zullen op een ruimte van ruim 9000 vierkante meter meer dan 320 stands te vinden zijn. In 2007 bezochten ongeveer 4800 bezoekers de door het B.R.A.C. georganiseerde vlooienmarkt.

Op de vlooienmarkt wordt zowel nieuwe als gebruikte apparatuur te koop aangeboden. Er zijn onder andere componenten, meetapparatuur, buizen, HF-artikelen, boeken en gereedschappen te vinden. Daarnaast is de markt natuurlijk ook een goede om goede bekenden te ontmoeten en gezellig bij te kletsen. Dit jaar zal er weer een meeting van Circuits Online leden zijn. Zie het topic op het forum voor meer informatie.

De radiomarkt is geopend van 9:00 tot 15:30 uur. De kassa's gaan al om 8:00 uur open. De entreeprijs bedraagt 6,-- per persoon. Meer informatie over de Landelijke Radio Vlooienmarkt is te vinden op de website.

Reacties

Gepost door ehalmans op donderdag 3 april 2008 22:33

Erg onverwacht, maar wel zeer aangenaam verrast, werd mij vorige week verteld dat ik de prijsvraag van Circuits Online had gewonnen. Jippie! Nu staat in mijn kamer een doos met een professional USB turntable van het merk Sound Lab. Hartelijk dank.

Echter ik ben zelf toch wel een beetje van na de lp generatie...

(Blame it on the CD and Philips!)

Ik weet wel dat ik er mijn vader heel zeker een enorm plezier mee doe. Ja dit staaltje van nieuw met oud gemengde techniek gaat ingezet worden om de nodige Duitstalige slagers van vinyl op cd te doen belanden.

(Ik weet dat vele jongelingen hem anders zouden bestemmen... maar vaders geniet minstens zoveel als ik van de vlooienmarkt en zo ben ik voor jaren verzekerd van (vracht)vervoer naar het festijn)

Nogmaals bedankt!
Met vriendelijke groet,
Eric Halmans

Als je ingelogd bent kun je een reactie plaatsen.