Elektor organiseert Elektor Live! 2009

Gepost door Jeroen Vreuls op maandag 26 oktober 2009 21:50 · Bron: Elektor

Elektor organiseert Elektor Live! 2009

Op zaterdag 21 november organiseert Elektor voor de tweede keer het elektronica evenement Elektor Live! in het Evoluon te Eindhoven.


Op Elektor Live! 2009 vind je diverse lezingen, een beurs, demonstraties en workshops. Een aantal items uit het programma zijn: het grafisch programmeren van microcontrollers, BASCOM-AVR, Software Defined Radio, SMT-Oven Tips & Tricks en Domotica. In de Radio Repair Shop neemt Jan Buiting (bekend van de Elektor rubriek Retro-tronica) je mee naar de radio & TV reparatiewerkplaats anno 1965, toen alle apparatuur nog gerepareerd werd in plaats van weggegooid. Ook zal een ruimte gereserveerd worden voor audio-projecten die in Elektor zijn beschreven.

Op de beurs zullen een aantal bedrijven zoals Vermeulen Printservice, Amplimo, Delta Elektronika en Rohde & Schwarz zich presenteren. Ook Elektor producten zoals de SMT oven, E-blocks en de ElektorWheelie zijn te bekijken.

Het evenement speelt zich af in het Evoluon in Eindhoven. Het Evoluon is in de jaren 60 gebouwd door Philips en tot eind jaren 80 in gebruik geweest als technologiemuseum. Sinds 1996 wordt het gebruikt als congres- en evenementencentrum.

Inschrijven voor Elektor Live! is gratis voor Elektor abonnees. Niet abonnees betalen € 15,--. Alle deelnemers ontvangen een Elektor- waardebon van € 15,--. Het evenement is geopend van 9:30 tot 16:30 uur. Zie het topic op het forum voor meer informatie.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Als je ingelogd bent kun je een reactie plaatsen.