Landelijke Radio Vlooienmarkt 2011 in Rosmalen

Gepost door Jeroen Vreuls op dinsdag 15 februari 2011 22:13 · Bron: Bossche Radio Amateur Club

Landelijke Radio Vlooienmarkt 2011 in Rosmalen

Op zaterdag 12 maart 2011 organiseert de Bossche Radio Amateur Club wederom de Landelijke Radio Vlooienmarkt. Het evenement, dat dit jaar voor de 36ste keer georganiseerd wordt, vindt plaats in het Autotron te Rosmalen.


De markt is eigenlijk verplichte kost voor iedere radioamateur en elektronicahobbyist. De Bossche Radio Amateur Club spreekt zelf van de meest bezochte gebeurtenis op radioamateur gebied in Nederland. In 2010 stonden er meer dan 335 stands en kwam het aantal bezoekers boven de grens van 5000.

Op de markt kun je terecht voor onder andere componenten, meetapparatuur, buizen, HF-artikelen, boeken en gereedschappen. Dit alles zowel nieuw als gebruikt. De markt is natuurlijk ook een goede gelegenheid om goede bekenden te ontmoeten en gezellig bij te kletsen.

Ook dit jaar is de Circuits Online stand op de vlooienmarkt te vinden, deze keer voor de vierde maal. Op de stand worden diverse tweedehands spulletjes verkocht. De opbrengst daarvan wordt gebruikt om de financiën van Circuits Online te ondersteunen. Verder kunnen diegenen die een print of bouwpakket van de labvoeding hebben besteld deze op onze stand afhalen.

De vlooienmarkt is geopend van 9:00 uur tot 15:30 uur. De kassa's gaan al om 8:00 uur open. De entreeprijs bedraagt € 7,-- per persoon. Kijk voor meer informatie ook in het topic op het forum.

Foto: Piet elektro

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Als je ingelogd bent kun je een reactie plaatsen.