Elektuur verrast met restyling

Gepost door Jeroen Vreuls op zondag 11 april 2004 12:40 · Bron: Elektuur

Elektuur april 2004Elektuur heeft een aantal dagen geleden het nieuwe aprilnummer uitgegeven. Dat is op zich niet echt bijzonder, ware het niet dat de Elektuur vanaf dit nummer in een nieuw jasje gestoken is. Het blad is totaal gerestyled. Veranderd zijn onder andere het logo, de cover, en het tijdschrift is overzichtelijker en breder van inhoud geworden. Elektuur is hiermee meegegaan in de tijd van de razendsnelle ontwikkelingen op het gebied van electronica en informatica.

Vanzelfsprekend zijn vertrouwde elementen uit de Elektuur zoals de lezersbrieven, bouwbeschrijvingen en electronicanieuws behouden.

In dit aprilnummer komen onder andere een high-end voorversterker, de werking van een optische muis en een 4 meter ontvanger aan bod. Verder is er nog aandacht voor een nieuwe snellere manier van gegevensoverdracht, en wordt een schakeling gegeven om een CD-ROM-drive op commando te laten spelen.

Het motto van de vernieuwde Elektuur is: electronica die verrast. De Elektuur is in de tijdschriftenwinkel te koop voor € 6,65.

Tevens kun je hier in de poll zien wat de mede CO'ers van de vernieuwing vinden.

Reacties

Gepost door wipi op woensdag 30 juni 2004 23:42

In al die jaren (sinds '85) dat ik Elektuur lees zijn alle veranderingen op hetzelfde neergekomen: duurder en minder inhoud.

Als je ingelogd bent kun je een reactie plaatsen.