Masterclass high-end audioversterkers ontwerpen van Elektuur

Gepost door Jeroen Vreuls op maandag 12 december 2005 · Bron: Elektuur

Elektuur organiseert op zaterdag 11 maart en zaterdag 25 maart 2006 twee masterclasses over het ontwerpen van high-end versterkers. Audiospecialist Bruno Putzeys zal ingaan op het ontwerpen van high-end halfgeleiderversterkers. Menno van der Veen zal high-end versterkers met buizen gaan behandelen. De cursus probeert de kennis van het ontwerpen van audioversterkers over te dragen op een nieuwe generatie audio-ontwerpers, audiofielen en zelfbouwers.

Bruno Putzeys heeft gewerkt als hoofd engineer bij het Philips Digital Systems Labs te Leuven. Hij wordt gezien als een van de beste ontwerpers van klasse-D versterkers ter wereld. Ir. Menno van der Veen is bekend van zijn boek Moderne High-End buizenversterkers en zijn zelfontwerpen ringkern-uitgangstransformatoren.

De masterclass voor halfgeleiderversterkers zal op 11 maart 2006 gegeven worden. De masterclass voor buizenversterkers is op 25 maart 2006 aan de beurt. Beide masterclasses vinden plaats in Den Bosch. De deelnamekosten zijn € 99,-- per masterclass. Bij deelname ontvang je het nieuwe boek Audio par excellence gratis.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Als je ingelogd bent kun je een reactie plaatsen.