Circuits Online News 3 november 2006 nr. 110

« Vorige | Volgende » HTML | Tekst
Nummer: 110
Onderwerp: Circuits Online News 3 november 2006 nr. 110
Datum: 3 november 2006

 

Links
Compendium Elektrotechniek van Elektuur
Circuits Online stapt over op eigen server
Win een Elex DVD!
Circuits Online News
vrijdag 3 november 2006 nr. 110

Compendium Elektrotechniek van Elektuur

In samenwerking met studenten en docenten van Universiteit Twente heeft Elektuur het Compendium Elektrotechniek en Elektronica uitgebracht. Dit ruim 600 pagina's tellende naslagwerk is niet alleen geschikt voor studenten elektrotechniek, maar ook voor iedereen die professioneel of voor de hobby bezig is met elektrotechniek of elektronica en snel wat theoretische of praktische informatie wil opzoeken.
Het boek is verdeeld in twee delen: theorie en praktijk. In het theoretische gedeelte komt wiskunde, informatica, fysica, meettechniek, signalen en elektronica aan de orde. In het praktijkgedeelte staat informatie over componenten, voedingen en audio/video- en computeraansluitingen.
Het compendium is te koop in de webshop van Elektuur.

Circuits Online stapt over op eigen server

Omdat Circuits Online steeds groter groeit en steeds meer bezoekers krijgt, hebben we besloten om een eigen server aan te schaffen. Tot nu draaide de site op een shared server, waarop nog een groot aantal andere websites draaien. De eigen 1U server heeft een 3.0 GHz Pentium 4 processor, 1 GB geheugen en twee 160 GB SATA harde schijven in RAID 1. De server is mede gefinancierd door de vele donaties die wij de afgelopen jaren hebben mogen ontvangen. Hiervoor willen wij alle donateurs heel hartelijk bedanken.

Win een Elex DVD!

Om de komst van onze eigen server te vieren hebben we besloten om een prijsvraag te organiseren. Met deze prijsvraag kun je een Elex DVD winnen, beschikbaar gesteld door Elektuur. Op de website kun je meedoen aan de prijsvraag. Het is nog tot en met 14 november mogelijk om de prijsvraag in te vullen.


Archief
Instellingen