Circuits Online News 25 december 2012 nr. 127

« Vorige | Volgende » HTML | Tekst
Nummer: 127
Onderwerp: Circuits Online News 25 december 2012 nr. 127
Datum: 25 december 2012
Kun je deze e-mail nieuwsbrief niet goed lezen, klik dan hier om de online versie te bekijken.
Circuits Online
  Circuits Online News nr. 127 dinsdag 25 december 2012  
 

Voltcraft AT-400 automotive multimeter review
Voltcraft AT-400 automotive multimeter review In deze review kijken we naar de AT-400 automotive multimeter met 4000 counts van Voltcraft, het huismerk van Conrad Electronic. De automotive functies zijn onder andere het meten van toerental, contacthoek en duty-cycle. De meter heeft veel meetfuncties, is robuust uitgevoerd en stof- en waterdicht (IP67).

1Q motorregelaar voor rolstoelmotoren
1Q motorregelaar voor rolstoelmotoren H. van Zwieten stuurde ons een schakeling voor een regelaar voor rolstoelmotoren. De regelaar werkt met behulp van PWM. Het PWM signaal wordt met een PIC microcontroller gegenereerd. De microcontroller bewaakt verder de temperatuur en de stroom door de motor. Met een potmeter kan de snelheid van de motor ingesteld worden.

SchemeIt
SchemeIt SchemeIt is een online editor gemaakt door Digi-Key waarmee je schema's kunt tekenen. Je kunt de getekende schema's opslaan in je account of als afbeelding of PDF-bestand exporteren. Ook kun je direct een link naar schema maken om het bijvoorbeeld op ons forum te zetten. Aan de hand van het schema kun je een lijst met onderdelen maken en direct bij Digi-Key bestellen.

Prettige kerstdagen en een gelukkig 2013!
Prettige kerstdagen en een gelukkig 2013! In deze tijd van het jaar is het gebruikelijk om terug te kijken op het afgelopen jaar. 2012 was voor Circuits Online een goed jaar, met onder andere 4,7 miljoen bezoekers en wederom een succesvolle stand op de radio vlooienmarkt in Rosmalen. Het Circuits Online Team wenst je fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

 
© 1999 - 2012 Circuits Online Team · Archief · Afmelden