Circuits Online News 25 februari 2018 nr. 131

« Vorige | Volgende » HTML | Tekst
Nummer: 131
Onderwerp: Circuits Online News 25 februari 2018 nr. 131
Datum: 25 februari 2018
Kun je deze e-mail nieuwsbrief niet goed lezen, klik dan hier om de online versie te bekijken.
Circuits Online
  Circuits Online News nr. 131 zondag 25 februari 2018  
 

Landelijke Radio Vlooienmarkt 2018 in Rosmalen
Landelijke Radio Vlooienmarkt 2018 in Rosmalen Op zaterdag 17 maart wordt in het Autotron te Rosmalen voor de 43ste keer de Landelijke Radio Vlooienmarkt georganiseerd. Ook dit jaar is Circuits Online wederom aanwezig met een stand, en we hebben een klein jubileum te vieren!

De vlooienmarkt voor elektronica, dat wordt georganiseerd door de Bossche Radio Amateur Club, is de grootste en best bezochte in z'n soort in Nederland. Het evenement is daarom bijna verplichte kost voor radioamateurs en elektronicahobbyisten. In 2017 waren en er meer dan 330 stands en kwamen bijna 4500 bezoekers door de entree bij het Autotron.

Je kunt op 17 maart in het Autotron terecht voor onder andere componenten, meetapparatuur, buizen, HF apparatuur, boeken en gereedschappen. Dit alles zowel nieuw als gebruikt. De markt is ook een mooie kans om zeldzame spulletjes te vinden. Verder is het ook een goede gelegenheid om bekenden te ontmoeten en lekker bij te kletsen.

Circuits Online stand
Zoals altijd zullen we ook nu weer in Rosmalen aanwezig zijn met een grote stand. Dit jaar vieren we zelfs ons 10-jarig jubileum in Rosmalen! Op onze stand verkopen we diverse tweedehands spulletjes. De opbrengst daarvan wordt gebruikt om de financiële huishouding van Circuits Online te ondersteunen. Mocht je bij onze stand willen pinnen, dan kan dat met behulp van onze overburen HTF Electronics.

Mocht je zelf nog interessant elektronica spul hebben liggen dat je aan Circuits Online wil doneren zodat het op de stand verkocht kan worden, neem het dan mee op 17 maart. Kun je niet komen of is het teveel, stuur dan even een e-mail naar Tom. Hij zal op zaterdag 3 maart door Nederland en BelgiŽ rijden om spullen op te halen.

Op onze stand kun je ook meedoen met een prijsvraag. Je maakt dan kans op een transistor tester, een waardebon van § 15,- van HTF Electronics of een Golden lidmaatschap voor Circuits Online voor een jaar. De transistor tester is zeer veelzijdig en kan ook weerstanden, diodes, FET's, condensatoren, spoelen, thyristoren en triacs testen.

De vlooienmarkt is geopend van 9:00 uur tot 15:30 uur. De kassa's gaan al om 8:00 uur open. De entreeprijs bedraagt € 8,-- per persoon. Kijk voor meer informatie in het topic op het forum.

Win vouchers van HTF Electronics voor de Radio Vlooienmarkt in Rosmalen!
Win vouchers van HTF Electronics voor de Radio Vlooienmarkt in Rosmalen! Ben je nog niet zo bekend met radiomarkten en wil je wel eens kijken wat het is? HTF Electronics maakt het nu erg aantrekkelijk en stelt 10 vouchers beschikbaar, te besteden bij de stand van HTF Electronics op de Radio Vlooienmarkt in Rosmalen. Je kunt een voucher winnen door mee te doen aan onze actie!

HTF Electronics (het bedrijf van member Zirconium) stelt de vouchers voornamelijk beschikbaar om elektronica-hobbyisten kennis te laten maken met radiomarkten.

Je kunt één van de tien vouchers ter waarde van € 12,50 winnen. De voucher kun je op 17 maart besteden bij de stand van HTF Electronics op de Radio Vlooienmarkt in het Autotron te Rosmalen. Je kunt kiezen uit het hele assortiment van HTF Electronics. Er wordt geen geld retour gegeven en bij uitgave van een hoger bedrag wordt € 12,50 in mindering gebracht.

Wil je meedoen? Stuur voor zaterdag 10 maart 20:00 uur een mailtje naar Jeroen Vreuls met in het onderwerp “Rosmalen actie”. Vermeldt in dat mailtje ook meteen je gebruikersnaam op Circuits Online, je straat en woonplaats. Dat is alles! Wij zullen dan uit de inzendingen tien winnaars trekken. Wanneer je een voucher hebt gewonnen, dan ontvang je die meteen van ons. En als je dan bij de stand van HTF Electronics langs gaat bedank Zirconium ook even! Je kunt meedoen als je in Nederland of België woont.

 
© 1999 - 2018 Circuits Online Team · Archief · Afmelden