Circuits Online News 19 augustus 2001 nr. 86

« Vorige | Volgende » HTML | Tekst
Nummer: 86
Onderwerp: Circuits Online News 19 augustus 2001 nr. 86
Datum: 19 augustus 2001

 

Links
Nieuw forum
Registratie
Circuits Online News
zondag 19 augustus 2001 nr. 86

Nieuw forum

Het werd tijd voor een nieuw forum, en dat is er nu. Het forum is nu opgedeeld in verschillende secties: Requests, Audio, Digitaal, Site feedback, Overig en Oude berichten. Het is de bedoeling dat als je een bericht plaatst je eerst bepaalt waar het bericht het beste in past. Berichten die niet in de sectie passen worden verwijderd.
In de sectie Oude berichten staan de berichten van voor de forumvernieuwing (t/m 19 augustus dus). In deze sectie kunnen geen berichten geplaatst worden, ook geen antwoorden.
Het nieuwe forum is gemodereerd door de leden van het Circuits Online Team, die dus niet ongewenste berichten verwijderen.

Registratie

Voor het plaatsen van berichten in het nieuwe forum is het verplicht geregistreerd te zijn. Deze registratie is meteen gekoppeld aan het nieuwsbrief abonnement, zodat je je niet twee keer hoeft in te schrijven. De gegevens van diegenen die nu op de nieuwsbrief geabonneerd zijn, zijn overgezet. Iedereen die dus nu op de nieuwsbrief geabonneerd is, kan met zijn/haar gegevens inloggen, en dus ook berichten op het forum plaatsen.


Archief
Instellingen