Circuits Online News 27 september 2001 nr. 88

« Vorige | Volgende » HTML | Tekst
Nummer: 88
Onderwerp: Circuits Online News 27 september 2001 nr. 88
Datum: 27 september 2001

 

Links
220 V thermostaat
WIN-Elektronik 3.0
Forum
De Euro
Circuits Online News
donderdag 27 september 2001 nr. 88

220 V thermostaat

Van John Van Uytven kregen we een thermostaat die met het lichtnet kan schakelen. De schakeling is door hem opgebouwd als een broedthermostaat, maar is natuurlijk ook voor andere dingen te gebruiken.

WIN-Elektronik 3.0

Van de auteur van WIN-Elektronik kregen we het bericht dat een nieuwe versie beschikbaar is. Deze nieuwe versie is nu te downloaden vanaf de site. Het programma biedt vele mogelijkheden om een schakeling te testen en te analyseren.

Forum

Het Forum is iets aangepast: vanaf nu is het mogelijk je geposte berichten aan te passen. Zo kun je eventuele spelfouten eruit halen. Verder is er een eenvoudige zoekmachine toegevoegd, om over het Forum te zoeken en wordt op de pagina van iedere gebruiker zijn/haar activiteit aangegeven.

De Euro

Eigenlijk had het al op 1 juli moeten gebeuren, maar beter laat dan nooit: de (geschatte) prijzen van de schakelingen worden nu ook in euro's aangegeven.

Site

Ik denk dat iedereen het wel eens heeft gemerkt: sommige delen van de site (waaronder het Forum) werken regelmatig niet omdat de database eruit ligt. Ik kan hier niets aan doen, en ik zoek een oplossing, eventueel in de vorm van betaalde hosting. Ik wil iedereen vragen me niet iedere keer te mailen als de server eruit ligt, ik ken het probleem zelf ook.


Archief
Instellingen