Circuits Online News 21 april 2002 nr. 96

« Vorige | Volgende » HTML | Tekst
Nummer: 96
Onderwerp: Circuits Online News 21 april 2002 nr. 96
Datum: 21 april 2002

 

Links
Luidspreker dummyload
PIC16F84 programmer
Antennetuner
Profile
Forum
Nieuwsbrief
Circuits Online News
zondag 21 april 2002 nr. 96

Luidspreker dummyload

Hugo Welther plaatste een luidspreker dummyload, hiermee kun je een versterker goed testen zonder het risico te lopen dat de luidsprekers kapot gaan of de buren gaan klagen.

PIC16F84 programmer

Bastiaan Steenbergen zette een PIC16F84 programmer online. Het is een goed alternatief voor de meestal dure commerciŽle programmers. Deze heeft slechts een paar onderdelen nodig en de benodigde software is gratis te downloaden.

Antennetuner

Dit is een klein schakelingetje om de impendantie van een willekeurige draadantenne aan te passen aan de ingang van een ontvanger (50 Ohm). Er zijn vijf mogelijke schakelingen gegegeven.

Profile

Bij je instellingen kun je nu ook wat dingen over jezelf opgeven, zodat anderen dat kunnen lezen. Je kunt ook het ICQ-nummer/MSN-adres kwijt.

Forum

Bij het forum is een sectie Lieve moderators kun je alles kwijt wat je tegen de moderators van het forum wil zeggen. Overigens is dit niet helemaal hetzelfde als de mensen die de site onderhouden. Lees de FAQ van Lieve moderators voor meer informatie.

Nieuwsbrief

Aangezien de Teamleden de site nu kunnen updaten, weten we nog niet precies wat we met de nieuwsbrief gaan doen. Waarschijnlijk blijft de nieuwbrief gewoon eens in de zoveel tijd uitkomen, met alle updates van de afgelopen periode.


Archief
Instellingen