Circuits Online op de Radio Vlooienmarkt in Rosmalen

Gepost door Jeroen Vreuls op vrijdag 19 maart 2010 13:02

Circuits Online op de Radio Vlooienmarkt in Rosmalen

Afgelopen zaterdag 13 maart was wederom de Landelijke Radio Vlooienmarkt in het Autotron te Rosmalen. Voor de derde keer was Circuits Online op de markt vertegenwoordigd met een eigen stand.


Op de stand werden tweedehands elektronica spulletjes verkocht. Martijn had bouwpakketjes gemaakt voor een 12 Volt PWM-regelaar, die onder andere gebruikt kan worden als LED-controller en motorregelaar. Doordat de printjes nog niet binnen waren, konden er helaas geen bouwpakketjes van Thijs Möring verkocht worden, maar deze zullen samen met de PWM bouwpakketjes later nog in een inkoopactie op het forum verkocht worden. Verder werden ook SMD onderdelenpakketjes verkocht, die gesponsord waren door SMDShop.nl. De Circuits Online T-shirts mochten ook niet in het aanbod ontbreken.

Dit jaar werd ook weer een prijsvraag georganiseerd. Er werd een schema gegeven, met de vraag wat er niet aan klopte. De prijsvraag is gewonnen door ElektronThomas die zag dat een PNP-transistor een NPN-transistor had moeten zijn. Het boek Digitale Elektronica: 50 praktische schakelingen van Elektor is inmiddels naar hem onderweg.

De stand was wederom een groot succes. Bij deze willen wij alle vrijwilligers bedanken die zich voor de stand heeft ingezet. Uiteraard danken wij ook de bezoekers van de stand die met hun aankopen Circuits Online gesteund hebben.

Guido Mennen en Thijs Möring hebben een aantal time-lapse filmpjes gemaakt, waarop je de markt en de stand kunt zien, van de opbouw 's morgens tot het afbreken 's avonds:

De Circuits Online stand in Rosmalen 2010 (foto pientertje)De Circuits Online stand in Rosmalen 2010 (foto pientertje)

Rosmalen 2010 (foto pientertje)Rosmalen 2010 (foto pientertje)

Foto's: pientertje (meer foto's), Piet elektro (meer foto's)

Reacties

Gepost door timberleek op zaterdag 20 maart 2010 15:20

Ik had er graag weer heen gegaan.
vorig jaar ook geweest. Maar het kwam er niet echt van. Daarnaast stopte de auto er die vrijdag mee dus toen werd het helemaal onmogelijk

[Reactie gewijzigd op zaterdag 20 maart 2010 15:21]

Als je ingelogd bent kun je een reactie plaatsen.