Het Team

Naam Gerrit Jan Dreijer
Functies Moderator

Ik ben Gerrit Jan, geboren in 1960 en hier beter bekend als GJ_
Om eerlijk te zijn weet ik niet echt heel erg veel van elektronica. Ik maak schakelkasten voor de industrie en samen met mijn collega's bouw ik ook komplete machines. Daar weet ik dus wel het een en ander van. Voor vragen over besturingstechniek, aandrijftechniek enz kun je dus wel bij mij terecht.
Verder ben ik gek op zeilen op het ijsselmeer of de middelandse zee, modelbouw (soms), m'n vriendinnetje (waar ook mee getrouwd ben) en Guinness.

Naam Guido Mennen
Functies Moderator

Naam Henry Schouwstra
Functies Moderator

Naam Hugo Welther
Functies Teamlid, moderator

Mijn naam is Hugo Welther en geboren in 1955. Na de middelbare school heb ik een scheikunde studie op HBO niveau gedaan, en nog enkele computercursussen. In het dagelijks leven ben ik beleidsmedewerker bij een uitvoeringsinstelling voor Sociale Verzekeringen, op het gebied van Informatie technologie en (administratieve) Organisatie. Daarnaast heb ik nog een hobby: mijn paard.
Elektronica is van kind af aan met de paplepel ingegoten. Aangezien de hele familie (grootvader, vader, ooms en broer) hierin werkzaam waren bij lands grootste lampenfabriek en telecom bedrijf. Een aantal familieleden hebben aan de wieg gestaan van de huidige (tele)comunicatiesystemen en televisie.
Mijn voornaamste interesse ligt op het gebied van audio. En dan met name de buizentechniek. Ook restaureren van oude radio's/versterkers heeft mijn interesse. Samen met mijn broer verzamelen we die en zorgen dat we ze weer aan de praat krijgen. Ook doe ik wat dingen in de automotive elektronica.

Naam Jeroen Vreuls
Functies Webmaster, moderator

Mijn naam is Jeroen Vreuls en ik ben 29 jaar oud. Ik werk als software engineer bij een bedrijf dat websites ontwikkelt in Heerlen.
Door mijn vader, die automonteur is, ben ik een beetje in de technieksector gerold. Mijn eerste elektronicaboekje was "Plezier met elektronica", waaruit in mijn eerste project heb gebouwd: een kristal radio. Nu doe ik vooral audio projecten, meetapparatuur en microcontrollers.

Naam Thijs Möring
Functies Moderator

Ik ben Thijs Moring, geboren in 1985. Ondertussen ben ik al weer een aantal jaren actief in de SMD elektronica, vandaar ook de nickname klein is fijn.
Als studierichting heb ik totaal iets anders gekozen, chemie. Echter, tijdens m'n stage en m'n toekomstige werk zullen deze twee wel dicht bij elkaar komen.