Landelijke Radio Vlooienmarkt 2012 in Rosmalen

Gepost door Jeroen Vreuls op woensdag 8 februari 2012 22:27 · Bron: Bossche Radio Amateur Club

Landelijke Radio Vlooienmarkt 2012 in Rosmalen

Op zaterdag 10 maart 2012 organiseert de Bossche Radio Amateur Club voor de 37ste keer de Landelijke Radio Vlooienmarkt. De markt is te vinden in het Autotron te Rosmalen.


De vlooienmarkt is de grootste in Nederland en daarom eigenlijk verplichte kost voor iedere radioamateur en elektronicahobbyist. In 2011 trok het evenement bijna 5000 bezoekers naar het Autotron.

Op de markt kun je bij een van de 320 stands terecht voor onder andere componenten, meetapparatuur, buizen, HF-artikelen, boeken en gereedschappen. Dit alles zowel nieuw als gebruikt, het is een mooie kans om zeldzame zaken te vinden. De markt is natuurlijk ook een goede gelegenheid om goede bekenden te ontmoeten en gezellig bij te kletsen.

Vaste prik in de afgelopen jaren was de Circuits Online stand op de bovenste ring van het Autotron. Ook dit jaar zullen we aanwezig zijn, voor de vijfde keer alweer. Op de stand worden diverse tweedehands spulletjes verkocht. De opbrengst daarvan wordt gebruikt om de financiën van Circuits Online te ondersteunen. Mocht je zelf nog elektronica spul hebben liggen dat je aan Circuits Online wil doneren zodat het op de stand verkocht kan worden, neem het dan mee op 10 maart. Als je niet kunt komen of het is teveel, stuur dan even een e-mail naar Tom, dan zorgt hij ervoor dat het opgehaald wordt.

De clinics waarvoor wij eerder het animo hebben gepolst gaan dit jaar niet door, er zijn wat organisatorische probleempjes en het is wat kort dag. Maar wij zijn zeker van plan in de toekomst clinics te organiseren, hoe en waar zul je nog van ons horen.

De vlooienmarkt is geopend van 9:00 uur tot 15:30 uur. Verdere details, zoals de entreeprijs, zijn op dit moment nog niet bekend en zullen ter zijner tijd op de website van de B.R.A.C. gepubliceerd worden. Kijk voor meer informatie ook in het topic op het forum.

Reacties

Gepost door timberleek op woensdag 8 februari 2012 22:32

Ik kom er graag weer heen, heb wel weer een paar kleine dingetjes nodig.

Maar vooral voor de CO-stand, was er nog hulp nodig?
's ochtends ben ik er sowieso, waarschijnlijk moet ik rond het middaguur/lunch weg wegens verjaardag. maar opbouwen en de ochtend is geen probleem

Als je ingelogd bent kun je een reactie plaatsen.