Dag voor de Radio Amateur 2012

Gepost door Jeroen Vreuls op zondag 28 oktober 2012 22:45 · Bron: VERON

Dag voor de Radio Amateur 2012

Op zaterdag 3 november wordt voor de 52e keer de Dag voor de Radio Amateur georganiseerd. Het evenement, dat in de Americahal in Apeldoorn plaats vindt, bestaat uit diverse lezingen, een zelfbouwtentoonstelling en een onderdelenmarkt.


Nieuw dit jaar is dat er ook een workshop is over het met de hand solderen van SMD componenten. Verder zal dit jaar wederom een morsecode wedstrijd plaatsvinden onder de naam "Vonkenboerwedstrijd". Op de markt zijn nieuwe en gebruikte apparatuur en onderdelen te koop. Ook kun je een drietal lezingen bezoeken, onder andere over het produceren van printplaten. Zelf gefabriceerde projecten van hobbyisten worden getoond in de zelfbouwtentoonstelling. Het VERON fonds zal het leukste of origineelste project belonen met een prijs. Zelf kun je ook een prijs winnen door mee te doen met de loterij.

De Dag voor de Radio Amateur begint om 9:30 en duurt tot 17:00 uur. De kaartverkoop begint al om 09:00 uur. VERON leden betalen € 7,00 om naar binnen te mogen. Voor niet-leden bedraagt de entreeprijs € 8,00. Kinderen onder de 16 mogen gratis naar binnen. Bij de Americahal kan gratis geparkeerd worden. Kijk voor meer informatie op de site van VERON.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Als je ingelogd bent kun je een reactie plaatsen.