Circuits Online op de Radio Vlooienmarkt 2013 in Rosmalen

Gepost door Jeroen Vreuls op dinsdag 9 april 2013 22:46

Circuits Online op de Radio Vlooienmarkt 2013 in Rosmalen

Op zaterdag 23 maart was weer de Landelijke Radio Vlooienmarkt in het Autotron te Rosmalen. Voor het zesde achtereenvolgende keer was Circuits Online te vinden als één van de 330 stands.


Tom de Goede is ook dit jaar weer voor de markt door Nederland en België getrokken om spulletjes voor de verkoop op onze stand op te halen. Ook werden diverse bouwpakketjes en SMD weerstandsetjes van SMDShop.nl verkocht.

Op onze stand werden een aantal zelfbouw projecten gedemonstreerd, waaronder de Tesla-coil en nixie klok van Guido Mennen. De Tesla-coil trok weer veel bekijks en het geknetter was tot aan de andere kant van de zaal te horen.

Verder was er weer een prijsvraag, met dit keer maar liefst drie prijzen: een Voltcraft AT-400 multimeter, het boek 308 Schakelingen en het boek Meettechniek in de praktijk. Alle drie de prijswinnaars zijn geen gebruikers van Circuits Online, maar wij hopen dat ze Circuits Online nu wat vaker zullen bezoeken.

Wederom was de stand een groot succes, de omzet zal gebruikt worden om de financiële positie van Circuits Online te ondersteunen. Bij deze willen wij alle vrijwilligers bedanken die zich voor de stand hebben ingezet. Uiteraard danken wij ook de bezoekers van de stand die met hun aankopen Circuits Online gesteund hebben en de gebruikers die spulletjes voor de stand gedoneerd hebben.

Wil je nog nagenieten of zien wat je gemist hebt? Guido heeft een time-lapse filmpje gemaakt waarop de stand (en onze waslijn) te zien is. Verder is er nog een kort filmpje gemaakt met een sfeerimpressie van de markt en de stand en staan hieronder nog enkele foto's.

De Circuits online waslijn op Rosmalen 2013

De Circuits online waslijn op Rosmalen 2013

Om video's van YouTube af te spelen moet je eerst toestemming geven. Kijk in de privacyverklaring voor meer informatie. Of bekijk op YouTube.com

Landelijke Radio Vlooienmarkt Rosmalen 2013

Landelijke Radio Vlooienmarkt Rosmalen 2013

Om video's van YouTube af te spelen moet je eerst toestemming geven. Kijk in de privacyverklaring voor meer informatie. Of bekijk op YouTube.com

Rosmalen 2013 #1Rosmalen 2013 #2Rosmalen 2013 #3Rosmalen 2013 #4Rosmalen 2013 #5Rosmalen 2013 #6Rosmalen 2013 #7

Reacties

Gepost door Tidak Ada op dinsdag 9 april 2013 23:26

Helaas verdwijnen de foto's achter de filmpjes....

Gepost door Jeroen op woensdag 10 april 2013 08:32

Ah ja, geweldig dat Flash... Is nu opgelost.

Gepost door pe5ocb op woensdag 10 april 2013 09:51

Foto #4 is dus van CO lid Zirconium :) http://www.circuitsonline.net/forum/user/39050

Gepost door Zirconium op woensdag 10 april 2013 16:01

G26T stond er mooi bij die dag. Wat heeft dat ding veel kijkers gehad, en wat zijn er veel geweest die er foto's van hebben gemaakt. Ik ga zeker proberen om G26T vaker me te nemen.

Hij is inmiddels al 4 jaar oud en heeft sinds dat hij in bedrijf is gezet nouwelijks meer uitgeschakeld geweest. Normaal staat hij bij de plaatselijke kringloopwinkel Wawollie, als attractie maar is nog steeds mijn eigendom en behoord tot mijn bedrijf.

Als je ingelogd bent kun je een reactie plaatsen.