Radio onderdelen markt "De Lichtmis" 2013

Gepost door Jeroen Vreuls op dinsdag 10 september 2013 · Bron: Stichting R.O.M.

Radio onderdelen markt "De Lichtmis" 2013

Zaterdag 28 september organiseert Stichting R.O.M. wederom de jaarlijkse radio onderdelen markt bij wegrestaurant "De Lichtmis" aan de A28 tussen Zwolle en Meppel.


Op de markt zijn radio onderdelen voor zend- en luisteramateurs te vinden. Maar ook elektronica- en computeronderdelen worden ruim aangeboden. Zowel gebruikte als nieuwe waar is verkrijgbaar. Het aanbod loopt uiteen van dump tot professionele apparatuur en onderdelen, antennes en vakliteratuur.

De standhouders zijn voornamelijk afkomstig uit Nederland, maar de markt trekt ook steeds meer standhouders uit onder andere België, Duitsland en Engeland. Het grootste deel van de standhouders is particulier, maar ook een aantal handelaren bieden hun waar aan.

De onderdelen markt is geopend van 9:00 tot 16:00 uur. Het wegrestaurant "De Lichtmis" ligt bij afslag 22 (Nieuwleusen/Hasselt) aan de A28 tussen Zwolle en Meppel. Toegang tot de onderdelen markt is gratis. Er kan bij goede weersomstandigheden geparkeerd worden op het weiland tegenover het marktterrein voor de prijs van € 2,--.

Kijk voor meer informatie in het topic op het forum of op de website van Stichting Radio Onderdelen Markt.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Als je ingelogd bent kun je een reactie plaatsen.