Dag van de Radio Amateur 2013

Gepost door Jeroen Vreuls op woensdag 16 oktober 2013 22:39 · Bron: VERON

Dag van de Radio Amateur 2013

Op zaterdag 2 november aanstaande wordt voor de 53ste keer door VERON de Dag van de Radio Amateur georganiseerd. In de Americahal te Apeldoorn kun je dan terecht voor lezingen, een zelfbouwtentoonstelling en een onderdelenmarkt.


De Dag van de Radio Amateur heeft dit jaar als thema SDR, onder het motto: "SDR, daar kun je niet omheen". Dit thema komt terug in de lezingen en de zelfbouwtentoonstelling. Dit jaar zal verder weer een morsecode wedstrijd plaatsvinden, beter bekend als "de Vonkenboerwedstrijd". Ook zal er zoals voorgaande jaren een "jeugdplein" zijn waar de jeugd kennis kan maken met de radio hobby. Jeugdige bezoekers kunnen hier informatie inwinnen en projectjes in elkaar solderen.

Op de onderdelenmarkt zijn nieuwe en gebruikte apparatuur en onderdelen te koop. Zelf in elkaar gebakken projecten zijn te aanschouwen in de zelfbouwtentoonstelling. De drie leukste of origineelste projecten worden door het VERON fonds met een prijs beloond.

De Dag voor de Radio Amateur begint om 9:30 en duurt tot 17:00 uur. De kaartverkoop begint al om 09:00 uur. VERON leden betalen € 7,00 om naar binnen te mogen. Voor niet-leden bedraagt de entreeprijs € 8,00 en kinderen onder de 16 mogen gratis naar binnen. Bij de Americahal kan (nog) gratis geparkeerd worden. Kijk voor meer informatie op de site van VERON.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Als je ingelogd bent kun je een reactie plaatsen.