Win vrijkaartjes voor de Radio Vlooienmarkt in Rosmalen!

Gepost door Jeroen Vreuls op zaterdag 8 maart 2014 13:43

Win vrijkaartjes voor de Radio Vlooienmarkt in Rosmalen!

HTF Electronics stelt 5 vrijkaartjes en 5 toegangsvouchers beschikbaar, die je kunt winnen door mee te doen aan onze actie!


HTF ElectronicsMember Zirconium met zijn bedrijf HTF Electronics stelt de kaartjes en vouchers voornamelijk beschikbaar om beginnende elektronica-hobbyisten kennis te laten maken met radiomarkten.

Wat kun je winnen?

Één van de vijf vrijkaartjes voor de radiomarkt in Rosmalen of één van de vijf toegangsvouchers. Met een toegangsvoucher kun je de entree van € 7,- terug krijgen doordat je € 7,- korting krijgt op jouw aankoop bij de stand van HTF Electronics.

Hoe kun je meedoen?

Stuur voor maandagavond 21:00 uur een mailtje naar Jeroen Vreuls (webmaster@circuitsonline.net) met in het onderwerp "Rosmalen actie". Vermeldt in dat mailtje ook meteen je adres. Dat is alles! Wij zullen dan uit de inzendingen tien winnaars trekken. Heb je gewonnen, dan wordt het kaartje of de voucher direct opgestuurd. Kom dan ook even langs bij de stand van HTF Electronics om Zirconium te bedanken! Je kunt meedoen als je in Nederland of België woont.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Als je ingelogd bent kun je een reactie plaatsen.