Win toegangsvouchers voor de Radio Vlooienmarkt in Rosmalen!

Gepost door Jeroen Vreuls op zondag 8 maart 2015 16:18

Win toegangsvouchers voor de Radio Vlooienmarkt in Rosmalen!

Ben je nog niet zo bekend met radiomarkten en wil je weleens kijken wat het is? HTF Electronics maakt het nu erg aantrekkelijk en stelt 15 toegangsvouchers beschikbaar, die je kunt winnen door mee te doen aan onze actie!


HTF ElectronicsMember Zirconium met zijn bedrijf HTF Electronics stelt de vouchers voornamelijk beschikbaar om beginnende elektronica-hobbyisten kennis te laten maken met radiomarkten.

Wat kun je winnen?

Één van de vijftien toegangsvouchers voor de radiomarkt in Rosmalen op zaterdag 21 maart. Met de voucher kun je de entree van € 8,- terug verdienen doordat je € 8,- korting krijgt op jouw aankoop bij de stand van HTF Electronics. Er is geen minimum aankoop bedrag, maar er wordt geen geld retour gegeven.

Hoe kun je meedoen?

Stuur voor woensdag 11 maart 21:00 uur een mailtje naar Jeroen Vreuls (webmaster@circuitsonline.net) met in het onderwerp "Rosmalen actie". Vermeldt in dat mailtje ook meteen je adres. Dat is alles! Wij zullen dan uit de inzendingen vijftien winnaars trekken. Heb je gewonnen, dan wordt de voucher direct opgestuurd. En als je dan bij de stand van HTF Electronics langs gaat bedank Zirconium ook even! Je kunt meedoen als je in Nederland of België woont.

Reacties

Gepost door dutn op maandag 9 maart 2015 11:49

Leuke actie! Mailtje is verzonden

Gepost door pa0fmy op dinsdag 17 maart 2015 17:16

De vlooienmarkt was oorspronkelijk bedoeld voor amateurs die zijn werkplaats of zolder opruimde, nu zie je dat complete winkels tijdelijk verplaatst worden naar de autotronhallen. Jammer dat het karakter van "vlooienmarkt" waarbij amateurs spullen van hun hobby uitwisselden geheel verloren is. Een van de eerste vlooienmarkten kan ik nog goed herinneren in het café van de Brabanthallen. In meen HFL 5,- of HFL 10,- voor een grote kantinetafel. Ik was vroeger vaak standhouder.

Gepost door Alex P op zaterdag 21 maart 2015 18:08

Voucher vandaag geruild voor enkele onderdelen - mijn dank!

Gepost door dutn op zondag 22 maart 2015 16:48

Voucher goed weten te besteden. Dit jaar voor het eerst een bezoek gebracht maar zeker volgend jaar weer. Mijn dank ook!

Als je ingelogd bent kun je een reactie plaatsen.