Circuits Online op de Radio Vlooienmarkt 2015 in Rosmalen

Gepost door Jeroen Vreuls op dinsdag 31 maart 2015 20:53

Circuits Online op de Radio Vlooienmarkt 2015 in Rosmalen

Op zaterdag 21 maart was weer de Landelijke Radio Vlooienmarkt in het Autotron te Rosmalen. Voor het achtste achtereenvolgende jaar was Circuits Online te vinden als één van de 330 stands.


Een week voor de vlooienmarkt is Tom de Goede weer door Nederland en België getrokken om spulletjes voor de verkoop op onze stand op te halen. Op de stand werden een aantal zelfbouwprojecten getoond, waaronder de analoge modulaire synthesizer van otto272. Veel bezoekers werden ook weer aangetrokken tot de Jakobsladder van ruim een meter hoog, gemaakt door Guido Mennen.

Ook kon je dit jaar weer meedoen met de prijsvraag. De prijzen waren een Raspberry Pi 2 Model B en het boek Mastering Surface Mount Technology van Vincent Himpe. Als het goed is hebben de twee prijswinnaars inmiddels bezoek gehad van de postbode.

Onze stand was weer een groot succes, de omzet zal gebruikt worden om de financiële positie van Circuits Online te ondersteunen. Bij deze willen wij alle vrijwilligers bedanken die zich voor de stand hebben ingezet. Uiteraard danken wij ook de bezoekers van de stand die met hun aankopen Circuits Online gesteund hebben en de gebruikers die spulletjes voor de stand gedoneerd hebben.

Wil je nog een keertje nagenieten of wil je zien wat je gemist hebt? Bekijk dan dit korte filmpje met een sfeerimpressie van de markt.

Landelijke Radio Vlooienmarkt Rosmalen 2015

Landelijke Radio Vlooienmarkt Rosmalen 2015

Om video's van YouTube af te spelen moet je eerst toestemming geven. Kijk in de privacyverklaring voor meer informatie. Of bekijk op YouTube.com

Reacties

Gepost door Alex P op dinsdag 31 maart 2015 21:49

Ja, de postbode is langsgeweest met een boek vol interessante nieuwigheden (voor mij dan), mijn dank!

Gepost door MaseX op zondag 17 mei 2015 00:30

Interessante stand!
Is volgend jaar een bezoek waard.
Deze hele site staat vol met mooie schakelingen, is het sponseren wel waard!

Gepost door DennisPochenk op zondag 24 mei 2015 22:20

Een Jacobs Ladder, Een Synthesizer, een Draak..
Die combinatie brengt mij altijd bij Frankenstein films :P

Als je ingelogd bent kun je een reactie plaatsen.