Eleshop viert 10-jarig jubileum met gratis seminar

Gepost door Jeroen Vreuls op maandag 28 september 2015 20:47 · Bron: Eleshop

Eleshop viert 10-jarig jubileum met gratis seminar

Binnenkort bestaat elektronica webshop Eleshop 10 jaar. Om dit te vieren wordt op zaterdag 10 oktober een seminar georganiseerd, die voor iedereen gratis toegankelijk is. Tijdens het seminar zullen er drie workshops worden gegeven.


De volgende workshops worden verzorgd:

Eleshop logo

Testen en meten in de praktijk

Deze workshop wordt gegeven door Paul van Bavel, technisch verantwoordelijk voor het high-tech lab bij Prodrive Technologies. In deze workshop wordt op een praktische manier ingegaan op uitdagingen uit de praktijk.

Vapour-phase solderen

Vapour phase is een soldeertechniek met nauwkeurige en consistente resultaten. Door recente ontwikkelingen is de prijs gedaald, waardoor vapour phase nu interessant is voor thuis of in het kleinbedrijf. Marc van Stralen zal tijdens deze sessie alles vertellen over vapour phase solderen.

Vier grote budgetmerken meetapparatuur naast elkaar

De afgelopen jaren is er veel veranderd in de wereld van de meetapparatuur. Enkele nieuwe merken zijn inmiddels groot in het budgetsegment. Eleshop zet tijdens deze workshop de interessantste producten van Rigol, Siglent, GW-Instek en Owon naast elkaar.

De dag wordt feestelijk afgesloten met een hapje en een drankje voor alle gasten. Aanmelden is verplicht en kan op de speciale seminar pagina. Hier staat ook meer informatie over het evenement.

Reacties

Gepost door Jochem op maandag 28 september 2015 21:19

Jammer, net even te laat aangekondigd... Klinkt wel interessant maar ik heb al wat in de agenda dat nu niet meer verzet kan worden

[Reactie gewijzigd op maandag 28 september 2015 21:20]

Als je ingelogd bent kun je een reactie plaatsen.