Doe mee met onze prijsvraag op de Radio Vlooienmarkt in Rosmalen!

Gepost door Jeroen Vreuls op donderdag 9 maart 2017 09:24

Doe mee met onze prijsvraag op de Radio Vlooienmarkt in Rosmalen!

Zoals je van ons gewend bent, maak je ook dit jaar weer kans op prijzen bij onze stand op de Landelijke Radio Vlooienmarkt, aanstaande zaterdag 11 maart in Rosmalen. Deze keer pakken we het iets anders aan.


Dit jaar gaat het er namelijk om wie de leukste foto van de radio vlooienmarkt kan maken. Post deze in het speciale topic en je maakt kans op een van de twee mooie prijzen.

Wat kun je winnen?

Circuits Online labvoeding 2016De eerste prijs is een kit voor de Circuits Online labvoeding. Hiermee kun je een regelbare voeding in elkaar knutselen van 0-28 V en 0-1,5 A. Maar het ontwerp is flexibel genoeg om eenvoudig naar hogere uitgangsspanningen en -stromen om te bouwen. De kit bestaat uit een professionele print en alle benodigde onderdelen.

Raspberry Pi Zero WDe tweede prijs is de Raspberry Pi Zero Wireless. De Pi Zero is een kleine versie van de Raspberry Pi, met een 1 GHz processor en 512 MB RAM. De Wireless variant is pas op de markt gebracht en heeft ook WiFi en Bluetooth 4.1/BLE aan boord. We doen er een micro-USB OTG adapter en mini-HDMI adapter bij zodat je meteen aan de slag kunt.

Hoe kun je meedoen?

Maak tijdens de Radio Vlooienmarkt in Rosmalen aanstaande zaterdag leuke en mooie foto's. Je beste foto's kun je het onderstaande topic plaatsen. Na afloop van de vlooienmarkt gaat een delegatie van het Circuits Online beursteam de foto's beoordelen en worden de winnaars bekendgemaakt.

Post je foto's in dit topic »

In het topic kun je ook de regels van de prijsvraag terugvinden.

Als je ingelogd bent kun je een reactie plaatsen.