Doe mee met onze prijsvraag op de Radio Vlooienmarkt in Rosmalen!

Gepost door Jeroen Vreuls op donderdag 9 maart 2017

Doe mee met onze prijsvraag op de Radio Vlooienmarkt in Rosmalen!

Zoals je van ons gewend bent, maak je ook dit jaar weer kans op prijzen bij onze stand op de Landelijke Radio Vlooienmarkt, aanstaande zaterdag 11 maart in Rosmalen. Deze keer pakken we het iets anders aan.


Dit jaar gaat het er namelijk om wie de leukste foto van de radio vlooienmarkt kan maken. Post deze in het speciale topic en je maakt kans op een van de twee mooie prijzen.

Wat kun je winnen?

Circuits Online labvoeding 2016De eerste prijs is een kit voor de Circuits Online labvoeding. Hiermee kun je een regelbare voeding in elkaar knutselen van 0-28 V en 0-1,5 A. Maar het ontwerp is flexibel genoeg om eenvoudig naar hogere uitgangsspanningen en -stromen om te bouwen. De kit bestaat uit een professionele print en alle benodigde onderdelen.

Raspberry Pi Zero WDe tweede prijs is de Raspberry Pi Zero Wireless. De Pi Zero is een kleine versie van de Raspberry Pi, met een 1 GHz processor en 512 MB RAM. De Wireless variant is pas op de markt gebracht en heeft ook WiFi en Bluetooth 4.1/BLE aan boord. We doen er een micro-USB OTG adapter en mini-HDMI adapter bij zodat je meteen aan de slag kunt.

Hoe kun je meedoen?

Maak tijdens de Radio Vlooienmarkt in Rosmalen aanstaande zaterdag leuke en mooie foto's. Je beste foto's kun je het onderstaande topic plaatsen. Na afloop van de vlooienmarkt gaat een delegatie van het Circuits Online beursteam de foto's beoordelen en worden de winnaars bekendgemaakt.

Post je foto's in dit topic »

In het topic kun je ook de regels van de prijsvraag terugvinden.

Reacties

Gepost door Bianca Vandeputte op maandag 23 september 2019 18:40:48

Getuigenis van lening tussen particulieren Ik stel mezelf voor, er is teveel zwendel in het aanbod van krediet tussen particulieren.

Ik bezocht een site met een leenaankondiging tussen een serieuze persoon van over de hele wereld en ik kende een geweldige vrouw, de naam van mevrouw Susanne Klatten die in Frankrijk woont en die mensen helpt door leningen te verstrekken en die leningen verstrekt 100 000 € die ik in 30 jaar moet terugbetalen met een zeer lage rente van zijn kant of 2% over de duur van mijn lening en ik ontving het geld zonder protocol de volgende ochtend.

Persoonlijk krediet nodig, uw bank weigert u een lening te geven, u bent in alle landen van de wereld waar u kunt bellen en u zult tevreden zijn, maar let op degenen die niet graag hun leningen terugbetalen. Hier is de zijne
E-mail: noodleningen001@gmail.com
Veel geluk En vergeet niet te delen om uw dierbaren in nood te helpen.

Als je ingelogd bent kun je een reactie plaatsen.