Radio onderdelen markt "De Lichtmis" 2017

Gepost door Jeroen Vreuls op maandag 18 september 2017 22:00 · Bron: Stichting R.O.M.

Radio onderdelen markt "De Lichtmis" 2017

Op zaterdag 23 september wordt bij wegrestaurant "De Lichtmis" voor de 36ste keer de Radio Onderdelen Markt georganiseerd. Het wegrestaurant ligt aan de A28 tussen Zwolle en Meppel.


Op de markt kan men terecht voor HF-apparatuur, antennes, vakliteratuur, nieuwe en gebruikte onderdelen en nog veel meer. Op een van de vele markten vind iedereen wel iets van zijn of haar gading. De radiomarkt is ook een mooie gelegenheid om bij te kletsen met bekenden en collega-hobbyisten. Of prik eens een befaamde pannenkoek in het restaurant.

Radio onderdelen markt "De Lichtmis" van boven gezienRadio onderdelen markt "De Lichtmis" van boven gezien

Wegrestaurant "De Lichtmis" ligt ter hoogte van afslag 22 richting Nieuwleusen/Hasselt aan de A28 tussen Zwolle en Meppel. Kijk voor meer informatie op de website van Stichting R.O.M. of het topic op ons forum.

Reacties

Gepost door sup3rted op zaterdag 23 september 2017 19:18

Eindelijk eens heen kunnen gaan omdat mijn nieuwe werkgever de weekenden gewoon op zaterdag en zondag houdt :P

Veel leuk spul gezien! Maar goed dat ik mijzelf een budget had gesteld, maar dat is ook helemaal op!!

Gepost door Bianca Vandeputte op maandag 23 september 2019 18:40

Getuigenis van lening tussen particulieren Ik stel mezelf voor, er is teveel zwendel in het aanbod van krediet tussen particulieren.

Ik bezocht een site met een leenaankondiging tussen een serieuze persoon van over de hele wereld en ik kende een geweldige vrouw, de naam van mevrouw Susanne Klatten die in Frankrijk woont en die mensen helpt door leningen te verstrekken en die leningen verstrekt 100 000 € die ik in 30 jaar moet terugbetalen met een zeer lage rente van zijn kant of 2% over de duur van mijn lening en ik ontving het geld zonder protocol de volgende ochtend.

Persoonlijk krediet nodig, uw bank weigert u een lening te geven, u bent in alle landen van de wereld waar u kunt bellen en u zult tevreden zijn, maar let op degenen die niet graag hun leningen terugbetalen. Hier is de zijne
E-mail: noodleningen001@gmail.com
Veel geluk En vergeet niet te delen om uw dierbaren in nood te helpen.

Als je ingelogd bent kun je een reactie plaatsen.