Prettige feestdagen en een gelukkig 2018!

Gepost door Jeroen Vreuls op maandag 25 december 2017 12:53

Prettige feestdagen en een gelukkig 2018!

Het jaar 2017 nadert alweer zijn einde. Dit jaar was een mooi jaar voor Circuits Online, met 3,5 miljoen bezoekers.


In 2018 zullen wij uiteraard weer aanwezig zijn (voor de tiende keer!) met een stand op de radiomarkt in Rosmalen. Ook verwachten we boven de 2 miljoen berichten in het forum te komen.

Wil je ook de beste wensen overbrengen, dan kan dat in het topic op het forum. Het Circuits Online Team wenst je een fijne kerst en een mooi 2018, met hopelijk veel elektronica!

Reacties

Gepost door Bianca Vandeputte op maandag 23 september 2019 18:40

Getuigenis van lening tussen particulieren Ik stel mezelf voor, er is teveel zwendel in het aanbod van krediet tussen particulieren.

Ik bezocht een site met een leenaankondiging tussen een serieuze persoon van over de hele wereld en ik kende een geweldige vrouw, de naam van mevrouw Susanne Klatten die in Frankrijk woont en die mensen helpt door leningen te verstrekken en die leningen verstrekt 100 000 € die ik in 30 jaar moet terugbetalen met een zeer lage rente van zijn kant of 2% over de duur van mijn lening en ik ontving het geld zonder protocol de volgende ochtend.

Persoonlijk krediet nodig, uw bank weigert u een lening te geven, u bent in alle landen van de wereld waar u kunt bellen en u zult tevreden zijn, maar let op degenen die niet graag hun leningen terugbetalen. Hier is de zijne
E-mail: noodleningen001@gmail.com
Veel geluk En vergeet niet te delen om uw dierbaren in nood te helpen.

Als je ingelogd bent kun je een reactie plaatsen.