Texas Instruments presenteert kleinste opamp in de industrie

Gepost door Jeroen Vreuls op vrijdag 9 februari 2018 11:19 · Bron: Texas Instruments

Texas Instruments presenteert kleinste opamp in de industrie

Chipbakker Texas Instruments claimt dat het de kleinste opamps en comparators in de industrie heeft gemaakt. De componenten zitten in een X2SON behuizing met een oppervlakte van 0,64 mm˛ (0,8 mm x 0,8 mm x 0,4 mm).


De TLV9061 opamp heeft een gain bandwidth van 10 MHz en een slew rate van 6,5 V/µs. De opamp is daardoor geschikt voor applicaties waarbij een hoge bandbreedte nodig is. Daarnaast heeft de TLV9061 een lagere DC-offset dan vergelijkbare componenten.

De TLV7011 familie van comparators heeft een propagation delays tot 260 ns en heeft tot 50% minder vermogen nodig dan vergelijkbare comparators.

Beide componenten hebben rail-to-rail ingangen en kunnen met voedingsspanningen zo laag als 1,8 V overweg. De componenten zijn onder andere bedoeld voor toepassing in mobiele telefoons, wearables en Internet of Things.

Reacties

Gepost door Spog2 op zaterdag 10 februari 2018 00:14

Hier is de cursus voor het solderen van zo'n pietepeuterig X2SON dingetje van 0,8mm x 0,8mm: http://www.ti.com/general/docs/lit/getliterature.tsp?baseLiteratureNum…

Gepost door Bianca Vandeputte op maandag 23 september 2019 18:40

Getuigenis van lening tussen particulieren Ik stel mezelf voor, er is teveel zwendel in het aanbod van krediet tussen particulieren.

Ik bezocht een site met een leenaankondiging tussen een serieuze persoon van over de hele wereld en ik kende een geweldige vrouw, de naam van mevrouw Susanne Klatten die in Frankrijk woont en die mensen helpt door leningen te verstrekken en die leningen verstrekt 100 000 € die ik in 30 jaar moet terugbetalen met een zeer lage rente van zijn kant of 2% over de duur van mijn lening en ik ontving het geld zonder protocol de volgende ochtend.

Persoonlijk krediet nodig, uw bank weigert u een lening te geven, u bent in alle landen van de wereld waar u kunt bellen en u zult tevreden zijn, maar let op degenen die niet graag hun leningen terugbetalen. Hier is de zijne
E-mail: noodleningen001@gmail.com
Veel geluk En vergeet niet te delen om uw dierbaren in nood te helpen.

Als je ingelogd bent kun je een reactie plaatsen.