Win vouchers van HTF Electronics voor de Radio Vlooienmarkt in Rosmalen!

Gepost door Jeroen Vreuls op zaterdag 24 februari 2018 17:09

Win vouchers van HTF Electronics voor de Radio Vlooienmarkt in Rosmalen!

Ben je nog niet zo bekend met radiomarkten en wil je wel eens kijken wat het is? HTF Electronics maakt het nu erg aantrekkelijk en stelt 10 vouchers beschikbaar, te besteden bij de stand van HTF Electronics op de Radio Vlooienmarkt in Rosmalen. Je kunt een voucher winnen door mee te doen aan onze actie!


HTF ElectronicsHTF Electronics (het bedrijf van member Zirconium) stelt de vouchers voornamelijk beschikbaar om elektronica-hobbyisten kennis te laten maken met radiomarkten.

Wat kun je winnen?

Je kunt één van de tien vouchers ter waarde van € 12,50 winnen. De voucher kun je op 17 maart besteden bij de stand van HTF Electronics op de Radio Vlooienmarkt in het Autotron te Rosmalen. Je kunt kiezen uit het hele assortiment van HTF Electronics. Er wordt geen geld retour gegeven en bij uitgave van een hoger bedrag wordt € 12,50 in mindering gebracht.

Hoe kun je meedoen?

Stuur voor zaterdag 10 maart 20:00 uur een mailtje naar Jeroen Vreuls met in het onderwerp “Rosmalen actie”. Vermeldt in dat mailtje ook meteen je gebruikersnaam op Circuits Online, je straat en woonplaats. Dat is alles! Wij zullen dan uit de inzendingen tien winnaars trekken. Wanneer je een voucher hebt gewonnen, dan ontvang je die meteen van ons. En als je dan bij de stand van HTF Electronics langs gaat bedank Zirconium ook even! Je kunt meedoen als je in Nederland of België woont.

Reacties

Gepost door pa0fmy op zaterdag 3 maart 2018 09:31

Hebben ze meteen je e-mailadres te pakken en krijg je regelmatig ongewenste aanbiedingen. Dat kunnen ze makkelijk doen het is geen 12,50 die ze weggeven maar misschien voor 5 euro inkoop.

Gepost door Zirconium op donderdag 8 maart 2018 17:37

Hebben ze meteen je e-mailadres te pakken en krijg je regelmatig ongewenste aanbiedingen. Dat kunnen ze makkelijk doen het is geen 12,50 die ze weggeven maar misschien voor 5 euro inkoop.

Dit vertelde je vorig jaar ook maar wees gerust, er wordt niet gevraagd om een email adres, je hoeft ook geen woonadres af te geven, je hoeft zelfs niet eens je echte naam te geven enkel je gebruikte Forum naam is voldoende dit ter vergelijking van.

Vorig jaar was je hier ook al negatief over en ook toen werd je verteld dat je mee hoeft te doen. Ik ben hier zelf al jaren en jaren lid en via Circuits Online leerde ik over de radiomarkten, ik kende ze niet wist niet wat het was. De eerste radiomarkt die ik bezocht was de markt in Rosmalen.

Nu dat ik zelf een bedrijf heb en zelf als standhouder op deze beurs sta wil ik forum leden dezelfde kans geven om dit te ervaren, je kost je niets, zelfs geen gegevens. Soms worden er ook donaties gedaan simpelweg omdat je een ander ook wat gunt.

Wat betreft de inkoop prijs ten opzichte van we weggeven, Als je mijn kunt vertellen hoe je met een inkoop prijs en een verkoopprijs zonder zonder marge dus 1 op 1 kunt verkopen en dan ook nog winst maken dan sta ik open voor suggesties.

Zo niet dan is deze kreet simpelweg gebakken lucht. Een product inkopen voor 2 euro en verkopen voor 6 geeft geen 4 euro winst. Ten eerste de BTW moet er af, de kosten van de Webshop moeten daar af, de kosten van verzekering moeten daar af, de huur van een beveiliging installatie moet er van af, verzendkosten van de groothandel moeten er af, het hebben van een domeinnaam moet er vanaf, het SSL certificaat moet eraf, de gebruikte software moet eraf, pinapparaat, bankrekening, brandstofkosten, standgeld, schade, en zo kan ik nog wel even door gaan moeten allemaal van die verkoop af.

Die marge die overblijft is niet hoog, ik mag van die 6 euro verkoop blij zijn dat er 50 cent aan pure winst overblijft. Als je denkt dat het hebben van een webshop slapend rijk worden is dan heb je werkelijk geen idee hoe hard je hier voor moet werken.

Het komt je echt niet zomaar aangewaaid. Dus alsjeblieft houd op met jezelf negatief uitlaten over een actie die enkel goed bedoeld is, kan mij niet voorstellen dat je hier zelf nou gelukkig van wordt.

[Reactie gewijzigd op donderdag 8 maart 2018 17:38]

Gepost door Koekoeksklok op vrijdag 16 maart 2018 10:45

Wohoo! Ik win nooit iets, maar deze keer wel. Dank voor de voucher, tot morgen :-)

Als je ingelogd bent kun je een reactie plaatsen.