Circuits Online op de Radio Vlooienmarkt 2019 in Rosmalen

Gepost door Jeroen Vreuls op zondag 7 april 2019 22:55

Circuits Online op de Radio Vlooienmarkt 2019 in Rosmalen

Op zaterdag 16 maart werd voor de 44ste keer de Landelijke Radio Vlooienmarkt in het Autotron te Rosmalen georganiseerd. Circuits Online was deze keer aanwezig met een grotere stand dan ooit.


Twee weken voor de vlooienmarkt is Tom de Goede door Nederland en België gereden om bij members spulletjes op te halen om op de stand te kunnen verkopen. Het kwam goed uit dat onze stand dit jaar groter was, hierdoor konden we alle gedoneerde spullen goed uitstallen. We waren zoals vertrouwd weer terug te vinden op de bovenring van het Autotron.

Rosmalen 2019Rosmalen 2019

Guido Mennen had nog wat tijd gevonden om een nieuwe versie van de Tesla coil te maken. Uiteraard trok die weer veel bekijks. De labvoeding bouwkit versie 2019, ontworpen door Guido en Martijn, was op de stand te koop. Ook hadden we een nieuwe versie van de Circuits Online PCB liniaal in de aanbieding.

De omzet van onze stand zal gebruikt worden om de financiële positie van Circuits Online te ondersteunen. Bij deze willen wij alle vrijwilligers bedanken die zich voor de stand hebben ingezet. Uiteraard danken wij ook de bezoekers van de stand die met hun aankopen Circuits Online gesteund hebben en de members die spulletjes voor de stand gedoneerd hebben.

De Circuits Online stand op de radiomarkt in Rosmalen 2019

De Circuits Online stand op de radiomarkt in Rosmalen 2019

Om video's van YouTube af te spelen moet je eerst toestemming geven. Kijk in de privacyverklaring voor meer informatie. Of bekijk op YouTube.com

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Als je ingelogd bent kun je een reactie plaatsen.