Landelijke Radio Vlooienmarkt 2020 in Rosmalen - update

Gepost door Jeroen Vreuls op dinsdag 3 maart 2020 21:38 · Bron: Bossche Radio Amateur Club

Landelijke Radio Vlooienmarkt 2020 in Rosmalen - update

Op zaterdag 21 maart organiseert de Bossche Radio Amateur Club voor de 45ste keer de Landelijke Radio Vlooienmarkt. Die dag kan iedere elektronicahobbyist in het Autotron te Rosmalen terecht voor een koopje.


De vlooienmarkt is de grootste en best bezochte van zijn soort in Nederland. Het evenement is daarom bijna verplichte kost voor radioamateurs en elektronicahobbyisten. In 2019 kwamen bijna 4500 bezoekers voor de markt naar het Autotron.

Op de markt kun je terecht voor onder andere componenten, meetapparatuur, buizen, hoogfrequent spul, boeken en gereedschappen. Dit alles zowel nieuw als gebruikt. De markt is ook een mooie kans om zeldzame spulletjes te vinden. Verder is het ook een goede gelegenheid om bekenden te ontmoeten en gezellig bij te kletsen.

Rosmalen 2018 #10Rosmalen 2018 #10

Circuits Online stand

Zoals altijd zullen we ook nu weer in Rosmalen aanwezig zijn met een extra grote stand. Op onze stand verkopen we diverse tweedehands spulletjes. De opbrengst daarvan wordt gebruikt om de financiële huishouding van Circuits Online te ondersteunen.

Mocht je zelf nog interessant elektronica spul hebben liggen dat je aan Circuits Online wil doneren zodat het op de stand verkocht kan worden, neem het dan mee op 21 maart. Kun je niet komen of is het teveel, stuur dan even een e-mail naar Tom. Hij zal op zaterdag 7 maart aanstaande door Nederland en België rijden om spullen op te halen.

De vlooienmarkt is geopend van 9:00 uur tot 15:30 uur. De kassa's gaan al om 8:00 uur open. De entreeprijs bedraagt € 8,-- per persoon. Kijk voor meer informatie in het topic op het forum.

Update 11 maart: in verband met het coronavirus heeft B.R.A.C. besloten om de Radio Vlooienmarkt te annuleren. Het was niet mogelijk om de markt naar een later tijdstip te verplaatsen zonder andere evenementen in de weg te zitten.

Reacties

Gepost door Jochem op dinsdag 3 maart 2020 22:18

Ik ben er uiteraard weer bij!

Gepost door Tidak Ada op woensdag 4 maart 2020 23:35

Denk aan parkeergeld.

De Oost-Vlamingen hebben een bus ingezet:

https://on4os.be/45e-landelijke-radio-vlooienmarkt-schrijf-u-in-voor-d…

Gepost door Nevile Wilder op zaterdag 14 maart 2020 09:13

Misschien handig in de titel "Afgelast" op te nemen.

Als je ingelogd bent kun je een reactie plaatsen.