Eleshop viert 15-jarig jubileum

Gepost door Jeroen Vreuls op dinsdag 27 oktober 2020 20:52 · Bron: Eleshop

Eleshop viert 15-jarig jubileum

De elektronica webwinkel bestaat deze maand 15 jaar en viert dat met 15 acties.


Marijn en Niels studeerden 15 jaar geleden Elektrotechniek aan de TU en hadden zelf een hetelucht soldeerstation nodig. De modellen die verkrijgbaar waren in Nederland waren veel te duur, dus zijn ze op zoek gegaan naar een alternatief. Vrij snel merkten ze dat meer mensen hier in geïnteresseerd waren en hier is de webwinkel Eleshop uit ontstaan.

In eerste instantie begon het bedrijf met een klein magazijn in een boerenschuur. Al snel was Eleshop daar echter te groot voor. Na enkele verhuizingen naar grotere magazijnen is Eleshop nu beland op de Kanaaldijk in Eindhoven. De basis is nog steeds een klantenservice met technisch inhoudelijk advies en levering uit eigen voorraad. Wat wel is veranderd, is dat wanneer je Eleshop belt, je niet alleen Niels of Marijn aan de telefoon kunt krijgen, maar ook één van de negen andere collega's.

Om het jubileum te vieren heeft Eleshop samen met 15 merkpartners 15 acties opgezet. Zo kun je onder andere multimeters, voedingen, soldeerstations en gereedschap met een mooie korting kopen. Alle acties zijn geldig tot en met 31 oktober.

Reacties

Gepost door elmowww op woensdag 28 oktober 2020 11:02

Gefeliciteerd Marijn en Niels!

Ik kan beamen dat ik steeds vakkundige informatie krijg over de meetapparatuur, en ze hebben ons al meermaals uit de brand geholpen met apparatuur die gisteren geleverd moet worden :) Goed bezig! Ook fijn dat ze tegenwoordig JBC voeren.

Gepost door hardbass op maandag 2 november 2020 10:10

Hey het linkje is plat. Ik zag wel op de site dat je met IDEAL 5% korting krijgt.

Als je ingelogd bent kun je een reactie plaatsen.