Baur Electronics

Type Winkel
Adres Straelseweg 23a
5911 CL Venlo
Routeplanner »
Telefoonnummer 077-3517154
Land Nederland
Website www.baur.nl
Omschrijving Bij Baur Electronics kun je terecht voor componenten, meetapparatuur, gereedschappen, disco-apparatuur en consumer electronics.
Toegevoegd zondag 15 januari 2006
Service ***
Prijzen **1/2
Assortiment **
Kennis ***
Gepost door willem-bever op donderdag 4 april 2013 21:18:05
Service:
****
Prijzen:
***
Assortiment:
*
Kennis:
***

Ik woon in Venlo en ben nu de laatste drie keer voor niets naar deze firma geweest. Veel Sound en licht maar elektronica ho maar. Gelukkig werk ik in Schiedam en kan naar DIL. Of in het weekend naar Conrad in Düsseldorf of Essen.

Gepost door M4rc3lV op maandag 2 januari 2012 06:15:31
Service:
****
Prijzen:
**
Assortiment:
*
Kennis:
*****

Goede winkel voor DJ's met discomeubels en -apparatuur, DMX, mengpanelen enz. Vroeger had men ook elektronica-componenten maar nu bijna niet meer. Men wil dat ook liever niet meer krijg je de indruk. Wel hebben ze nog wat losse dingen zoals een paar inbouwkastjes, soldeertin. Maar voor de elektronica-doe-het-zelver is het geen goede winkel.

Gepost door Sjefke48 op zaterdag 6 maart 2010 16:30:23
Service:
****
Prijzen:
*****
Assortiment:
***
Kennis:
****

Ik vraag me af waar al die negatieve verhalen van jaren geleden vanaf komen, een vriend van me komt er regelmatig voor licht en geluid en is over de producten zeer tevreden.
Laatst nog heeft hij een supergrote installatie aangeschaft en ze kwamen goed in de buurt van de internetprijzen en het klinkt echt vet!
Ik heb gehoord dat ze naar de Straelseweg verhuizen dat is wel een plus punt, nu kan ik er ten minste met de auto voor de deur komen om de spullen in te laden.

Gepost door hariedekanarie op vrijdag 26 februari 2010 17:05:08
Service:
****
Prijzen:
***
Assortiment:
****
Kennis:
****

Ik kom er regelmatig voor licht en geluid en ik moet zeggen: ze hebben erg goede adviezen en leveren producten met een zeer goede prijs/kwaliteits-verhouding. Ze leveren ook vaak tegen internet-prijzen. Met een klein budget kun je hier prima slagen.Ik word altijd prima geholpen.
Ze verkopen, helaas, steeds minder componenten, omdat de markt hiervoor schijnbaar erg klein geworden is. De hobbyisten verdwijnen jammer genoeg in onze regio.

Ik kom er regelmatig voor licht en geluid en ik moet zeggen: ze hebben goede adviezen en leveren producten met een goede prijs/kwaliteits-verhouding. Met een klein budget kun je hier prima slagen.

Gepost door Kevin G. op dinsdag 11 augustus 2009 21:21:05
Service:
*****
Prijzen:
***
Assortiment:
***
Kennis:
****

Baur is wel een goede winkel, alleenkwa prijzen is het inderdaad best duur en kwa elektronica onderdelen hebben ze steeds minder omdat dit eruit aan het gaan is bij die winkel.
Over de service valt niet te klagen, een werknemer kwam met nog achterna omdat hij te weinig had terug gegeven ;)
Goede winkel hoor!, maar wel best duur.

Gepost door JustME125 op dinsdag 10 maart 2009 15:17:12
Service:
**
Prijzen:
*
Assortiment:
*
Kennis:
**

Kom er alleen als ik echt a la minute een diode nodig heb, voor de rest echt niet. Transistoren of crystallen voor uC hebben ze niet. Andere dioden dan een 1N4148 en een 1N4007 is ook lastig. Verder betaal je structureel de hoofdprijs. Als je in licht en of geluid geinteresseerd bent in godsnaam blijf weg uit die zaak. Daar hebben ze echt alleen rotzooi (denk dat ik dat als semiprofi lichtman wel mag zeggen) en het is nog veel te duur ook nog.

Gepost door Bart-d op donderdag 18 september 2008 12:44:25
Service:
*
Prijzen:
**
Assortiment:
*
Kennis:
*

Ze doen net als of ze alles weten en belangrijk zijn. Sommige dingen zijn gewoon te duur. Als je een drive-in disco hebt voor huis tuin en keuken kun je er wel terecht maar let op ergens anders is het zeker goedkoper te vinden

Gepost door jsteegh op zondag 25 februari 2007 16:28:03
Service:
*
Prijzen:
*
Assortiment:
**
Kennis:
**

Echt een slechte winkel. Ik ga er alleen heen als ik snel een klein onderdeel nodig heb. De prijzen zijn te hoog en het personeel is gewoon onbeschoft.

Gepost door Manvsmachine op woensdag 8 maart 2006 13:45:06
Service:
***
Prijzen:
**
Assortiment:
**
Kennis:
***

ik haal hier wel eens losse onderdelen. Maar ze zijn redelijk aan de dure kant.

Gepost door destronica op dinsdag 28 februari 2006 15:18:33
Service:
*
Prijzen:
***
Assortiment:
**
Kennis:
**

Ik heb hier een keer een labvoeding gekocht. Deze was bij aankoopt al defect. Na heel veel moeite heb ik toch mijn geld terug gekregen, omdat de vertegenwoordiger van het merk van die labvoeding in de winkel was. Anders had ik denk ik naar mijn geld kunnen fluiten. Ik doe geen zaken meer met baur.

Gepost door Mosfet op woensdag 1 februari 2006 18:27:11
Service:
****
Prijzen:
***
Assortiment:
*
Kennis:
*****

Een prima winkel voor Light en Geluid, maar als je voor specefieke electronica componenten gaat zou ik eerst even bellen of ze het op vooraad hebben...